Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknak lehet még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak lehet még a szexen kívül valamivel örömet okozni? Vagy az bőven elég nekik egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 13:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Villanykorte vs mindennapos fozes

Imadom mikor ezt hozza fel egy ferfi.

2022. febr. 25. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
5ös vagyok, a mostani párommal már 5 éve vagyunk együtt, szóval beszélgethetünk. És nem akarok a feleséged lenni :) Tudok főzni, de örülök, hogy a páromnak nem ez a legfontosabb, hogy házicseléd legyek, és nem okoz neki gondot, ha nincs mindig terülj terülj asztalkám, hanem elmegyünk egy étterembe, vagy rendelünk. Gyerekünk pedig nem lesz, mert eü okok miatt nem lehet. A párom előző házasságából van egy lánya, akivel nagyon jó a kapcsolatunk, így nem hiányzik már annyira, hogy saját gyerekem legyen.
2022. febr. 25. 15:26
 13/17 anonim ***** válasza:
4%

5 válasz.....

ezzel meg is indokoltad a szerepedet. A párodnak már van családja, tőled nem ezt várja és éppen ezért máshogyan viselkedik. Egy elvált apuka.

2022. febr. 25. 15:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13: Értem, de a kérdés, az volt, hogy mivel lehet a férfinak örömet okozni. Én leírtam a tapasztalataimat. Nem volt szó szerepekről, és attól, hogy elvált férfi, még ugyanúgy szüksége van egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatra.
2022. febr. 25. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Ebben nagyjából igazad van. De egészen más az elvárásom elvált apukaként egy nőtől akivel csak jól szeretném érezni magam mint attól a nőtől akinek egy 2 gyerekes családot kell életben tartania, szervezni az életet, ellátni a gyerekeket. Mások a prioritások. Nem állítom, hogy te ilyen vagy, nem ismerlek.

Ami a nőknek a főzéssel járó megerőltetést illeti, egyrészt nekik is kell enni valamit, ha a férfi nem eszi meg azt amit magának is főzne akkor már neccesebb a dolog, de nem kizárólag miatta főz vagy megy be a konyhába. Második észrevétel, mi van ha születik egy gyereke? Akkor is teletál kaját fog rendelni vagy leszalad a sarki kifőzdébe? Sokkal kényelmesebb az élet gyerekek nélkül, tudom, és megkaptam már a volt nejemtől, hogyha a mostani páromnak is annyit kellett volna húzni mint neki 10 évvel ezelőtt akkor neki se lenne mindig önzetlen a mosolya. Sajnos igaza van, nagyon is igaza van.

2022. febr. 25. 17:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az en párom valszeg ezért néz el nekem mindent (pl nem főzök), mert nam gyerekekre hazassagra utazik.

Miket nem tanul itt az ember

2022. febr. 25. 20:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal, ha nem csak te beszélsz, hanem őt is meghallgatod :)
2022. febr. 26. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!