Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak lehet még a szexen kívül valamivel örömet okozni? Vagy az bőven elég nekik egy kapcsolatban?
Villanykorte vs mindennapos fozes
Imadom mikor ezt hozza fel egy ferfi.
5 válasz.....
ezzel meg is indokoltad a szerepedet. A párodnak már van családja, tőled nem ezt várja és éppen ezért máshogyan viselkedik. Egy elvált apuka.
Ebben nagyjából igazad van. De egészen más az elvárásom elvált apukaként egy nőtől akivel csak jól szeretném érezni magam mint attól a nőtől akinek egy 2 gyerekes családot kell életben tartania, szervezni az életet, ellátni a gyerekeket. Mások a prioritások. Nem állítom, hogy te ilyen vagy, nem ismerlek.
Ami a nőknek a főzéssel járó megerőltetést illeti, egyrészt nekik is kell enni valamit, ha a férfi nem eszi meg azt amit magának is főzne akkor már neccesebb a dolog, de nem kizárólag miatta főz vagy megy be a konyhába. Második észrevétel, mi van ha születik egy gyereke? Akkor is teletál kaját fog rendelni vagy leszalad a sarki kifőzdébe? Sokkal kényelmesebb az élet gyerekek nélkül, tudom, és megkaptam már a volt nejemtől, hogyha a mostani páromnak is annyit kellett volna húzni mint neki 10 évvel ezelőtt akkor neki se lenne mindig önzetlen a mosolya. Sajnos igaza van, nagyon is igaza van.
Akkor az en párom valszeg ezért néz el nekem mindent (pl nem főzök), mert nam gyerekekre hazassagra utazik.
Miket nem tanul itt az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!