Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a nok nem szexelnenek a ferfiakkal, attol meg lennenek parkapcsolatok?

Hát figyelj, én nem akarok szexelni sokszor, de attól még van köztünk. Legyen meg amire szüksége van. Én részemről max havonta 1x csinálnám vagy 2 havonta. Neki kell nekem nem. Nekem meg másra van szükségem és megkapom tőle. Lehet így is. Szimplán érdektelen számomra a szex mert semmi haszna nincs. Az orgazmus érzése se nagy cucc.
N

Volt és van, de mit nem értesz azon, hogy nem nagy cucc az érzete? Nulla érzésem van utána belül. Volt és kész. Inkább olyan had menjek már a dolgomra gondolataim vannak. Többre tartok egy szelet süteményt, mint az orgazmust.

12! Neked még tuti nem volt olyan gondolatod, hogy nem mindenki szereti egyformána szexet? 😄
Segítek a libidó is különbözik, az egyik dugni akar minden nap kétszer mint a nyúl a másik meg olyan mint a 11-es válaszoló, a legvége a spektrumnak a totális aszexuálitás, csak el kéne fogadni, hogy nem csak a két végpont létezik.

16! Kegyes hazugság, a lényeg, hogy boldog legyen ha ő úgy boldog, hogy eljátszom a kanos alfahímet, akkor ennyit megteszek érte.
A gyerekével meg mesét néz az ember, pedig rohadtul nem érdekli, ez ugyanaz, szeretetnek hívják.

Szerintem lennének párkapcsolatok. Már csak a gyereknevelés miatt is. A férfinek is az érdeke, hogy a közös utód formálásába neki is legyen beleszólása.
De amúgy is igényük van az embereknek a társaságra, az intimitásra. Ha a szex nem is játszik, akkor is ölelés, puszi, csók, ezek is több mint a semmi.
Reálisan nézve pedig játszanak az anyagiak is, egy kétkeresős háztartás jobban kijön a pénzéből, mint ha az ember egyedül próbál megélni.

#16!
#11 vagyok
Hazugság? Nincs hazugság, megmondtam a barátomnak és érti is meg elfogadta. Az a baj, hogy férfiben ilyet nem találnék vagy nehezen egyébként. Ő megkapja amit akar és pont. Sosem rámenős.
De azt a fél /1 órát én is mással ütném el szívesen. Azt érzem, hogy vészesen telik az idő egy olyan tevékenységgel, ami hasztalan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!