Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a nok nem szexelnenek a ferfiakkal, attol meg lennenek parkapcsolatok?
Figyelt kérdés
Vagy a ferfiak tobbsegenek a szex kb az elso helyen all egy kapcsolatban, igy ertelme se lenne belekezdeniuk egybe?2022. febr. 25. 09:37
1/21 anonim 

válasza:

Ha én nem szexelnék, akkor miért lennék olyan pasival akinek amúgy van igénye a szexre?
Nőként sem lennék együtt olyan pasival aki nem akar szexelni.
2/21 anonim 

válasza:

Vannak ilyen kapcsolatok most is, csak az emberek túl gyávák, hogy kilépjenek belőlük.
3/21 anonim 

válasza:

Ha nem szexelnénk, akkor kihalnánk.
4/21 anonim 

válasza:

És a villanyszámlát egyedül fizessem? >:)
6/21 A kérdező kommentje:
Elso, ugy ertettem, hogy minden pasinak lenne igeny, de a noknek nem.
Kihalassal kapcsolatban meg annyit, hogy csak gyereknemzes celjabol a minimalis szexualis egyuttlet meglenne azert.
2022. febr. 25. 10:12
7/21 anonim 

válasza:

Aszexuális párkapcsolatban nem szexelnek egymással a felek, mégis szeretik egymást és jól elvannak együtt. Vagy pl. idős korban már sokszor nincs szex a kapcsolatban, de szeretik és tisztelik egymást. Ha fiatalok nem szexelnek egymással egy párkapcsolatban, ott akkor már biztos, hogy nincs minden rendben.
8/21 anonim 

válasza:

Mivel az ember társas lény, sokan élnének így is "párkapcsolatban", csak az egy más szint lenne. Kiveszed a szenvedélyt az egészből. Amit maszturbálással nem lehet helyettesíteni. Így sok frusztrált ember lenne, mivel ott a másik, akit kívánsz, de sose kaphatod meg. Nem tudom meddig bírnák az emberek egymás mellett...
9/21 A kérdező kommentje:
Aszex es az idos kor, nyilvan mas kategoria, mintha a pasi akarna szexelni, a no meg nem.
2022. febr. 25. 10:18
10/21 anonim 

válasza:

Én nőként nem élnék olyan kapcsolatban, ahol a férjem nem akar szexelni velem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!