Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen népszerű a Tinder?
Soha az életben nem voltam a Tinderen, és nem is leszek, nem követem ezt a divatot. De nem mehetek el szó nélkül mellette, mert itt a GYIK-en szinte mindig erről olvasok.
Mi okozza ennek az alkalmazásnak a népszerűségét, ha annyian panaszkodnak rá?
Sok ember van rajta, beállítható geolokáció (egyáltalán nem mindegy hogy szomszéd város, vagy utca), viszonylag jó a szűrője és nagyon egyszerű a kezelése. Jobbra húz - balra húz, ennyi. Egyszerűek az adatlapok, pár infó, fénykép - a mostani rohanó világhoz pont megfelel.
Gyorsan tudnak szelektálni a nők, nem kell a hagyományos netes társkeresőkkel ellentétben a napi bejövő irgalmatlan levéldömpinget átbogarászniuk, az azokkal történő kommunikációra tudnak fókuszálni akikkel "match" van. A férfiak meg oda mennek ahova a nők.
Mert nagyon sokan ma már képtelenek a személyes ismerkedésre. Az elmúlt 2 év járványhelyzete pedig még azoktól is elvette a lehetőséget, akiknek ez nem volt nagy probléma.
Sokkal egyszerűbb valakit a telefon fölött görnyedve jobbra-balra húzni, mint megkeresni a megfelelő társaságot, odamenni, és ott megszólítani aki tetszik. Vagy akár egy buliban, ahol ma már mindenki tajt részeg, vagy esetleg alapból azt feltételezi a másikról hogy az csak szexet akar, igy esélyt se ad neki.
(Sose tindezeztem, én még "régi módiasan" az összes kapcsolatomat személyesen ismertem meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!