Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen népszerű a Tinder?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen népszerű a Tinder?

Figyelt kérdés

Soha az életben nem voltam a Tinderen, és nem is leszek, nem követem ezt a divatot. De nem mehetek el szó nélkül mellette, mert itt a GYIK-en szinte mindig erről olvasok.

Mi okozza ennek az alkalmazásnak a népszerűségét, ha annyian panaszkodnak rá?

2022. febr. 25. 01:47
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Sok ember van rajta, beállítható geolokáció (egyáltalán nem mindegy hogy szomszéd város, vagy utca), viszonylag jó a szűrője és nagyon egyszerű a kezelése. Jobbra húz - balra húz, ennyi. Egyszerűek az adatlapok, pár infó, fénykép - a mostani rohanó világhoz pont megfelel.

Gyorsan tudnak szelektálni a nők, nem kell a hagyományos netes társkeresőkkel ellentétben a napi bejövő irgalmatlan levéldömpinget átbogarászniuk, az azokkal történő kommunikációra tudnak fókuszálni akikkel "match" van. A férfiak meg oda mennek ahova a nők.

2022. febr. 25. 02:30
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Mert nagyon sokan ma már képtelenek a személyes ismerkedésre. Az elmúlt 2 év járványhelyzete pedig még azoktól is elvette a lehetőséget, akiknek ez nem volt nagy probléma.

Sokkal egyszerűbb valakit a telefon fölött görnyedve jobbra-balra húzni, mint megkeresni a megfelelő társaságot, odamenni, és ott megszólítani aki tetszik. Vagy akár egy buliban, ahol ma már mindenki tajt részeg, vagy esetleg alapból azt feltételezi a másikról hogy az csak szexet akar, igy esélyt se ad neki.

(Sose tindezeztem, én még "régi módiasan" az összes kapcsolatomat személyesen ismertem meg)

2022. febr. 25. 04:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A nők nagyrésze eleve nem keres ott igazi kapcsolatot, egyszerűen csak jobban érzik magukat tőle, ha azt látják, naponta 100an húzzák őket jobbra, csak mert fel tudtak tölteni magukról egy agyonfilterezett fotót. Kell a visszajelzés, hogy szépek, de tovább már nem mennének. Férfiak részéről úgy gondolom, egyszerűbb a teló biztonsága mögül keresgélni, nincs komoly veszélye az egójukra nézve. Egy szemtől szembeni visszautasítás sokkal nagyobb csapás az önbecsülésnek. Így mindkét nem elhitetheti magával, hogy ő igenis keres párt, aktívan, de hát sajnos nincsenek normálisak.... Nem kell szembenézniük a saját hibáikkal, és esetleges alkalmatlanságukkal a normális szocializációra.
2022. febr. 25. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!