Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferifiak, a 90-es évekbeli nőideállok jobban bejönnek nektek, mint a mostaniak, vagy azt gondoljátok, ma jobb csajokat mutatnak a médiában?

Nem. A 2000-es évek eleji ideál tetszett a legjobban. Mikor még nem volt divat tűorrú, fánkszájú velencei maszkká szétbaszni az arcod, hanem sminkeltél valamennyit, de egyébként voltál, amilyennek születtél.
A 90-es évek női fiatalon is annyira mosottnak, nyúzottnak néznek ki, hogy nem értem, miért volt az trend.

"A 90-es évek női fiatalon is annyira mosottnak, nyúzottnak néznek ki, hogy nem értem, miért volt az trend."
Te most kikről beszélsz? A szupermodellekről?

Szuper, aki nem ken magára fél kiló festéket, az mosott és nyúzott.
De a természetes nőket szeretitek :D

5.-re.
Nem a "természetes" szépséget kedveljük. Ezt csak nők, meg féltökűek nyomják.
Mindegy, hogy mű a csaj, vagy natúr, csak fullos legyen, és nyelje le!

Igen. A dauerolt kócról haj helyett, meg a szándékosan szétkent sminkről és vonalszemöldökről. Szegény nők úgy néztek ki, mintha valaki megcincálta volna őket.

És azt írtam, basszalak meg, hogy a mostani jobb? Tanulj már meg olvasni:
"A 2000-es évek eleji ideál tetszett a legjobban. Mikor még nem volt divat tűorrú, fánkszájú velencei maszkká szétbaszni az arcod, hanem sminkeltél valamennyit, de egyébként voltál, amilyennek születtél."
Ebből hol szoptad ki, hogy tetszik, ami most van? Az tetszett, ami 20 éve volt. Ami még természetes, de már nem ez a megtépázott, szem alá táskákat festett undormány.

"A dauerolt kócról haj helyett,"
Az a 80-as években volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!