Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egész nap rá gondolok, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egész nap rá gondolok, mit tegyek? nős

Figyelt kérdés
Nem történt semmi, barátok voltunk, ez átfordult nálam, és lehet, h. nála is, nem tudok pontosan kiigazodni rajta.
2022. febr. 23. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Tartsuk már tiszteletben, ha valaki házas..
2022. febr. 23. 18:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Amikor tavaly pár hónapig jártam vkivel, hogy elfelejtsem, elég furán reagált rá. Hagyjam a szerelmet, zsákutcás dolog...
2022. febr. 23. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Felejtsd el, ha akart volna elvált volna rég. Lehet, hogy meghúzna titokban, de még ehhez is gyáva, vagy csak te képzelsz róla túl sokat. Engedd el!
2022. febr. 23. 18:59
 4/11 A kérdező kommentje:
De ő nem tudja, hogy szerelmes vagyok belé...
2022. febr. 23. 19:01
 5/11 A kérdező kommentje:

5

ilyen helyesírással a helyedben csendben maradnék!

a ribizés miatt jelentve!

2022. febr. 23. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

Beleszeretni egy nős emberbe még csak egy dolog, van, hogy nem lehet irányítani... de aztán azért össze jönni mással, hátha elfelejted... Hát tényleg nem vagy valami erkölcsös, persze a "ribi" szó az bánt 😁

Képmutatás az megy.

2022. febr. 23. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

OMG, micsoda rosszindulatú emberek vagytok ti?! Leírta, hogy küzd, szenved ettől! Nem ribi, hanem szerelmes... és próbál felejteni!

2022. febr. 23. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért irkálja ki 2 naponta...
2022. febr. 23. 20:20
 9/11 A kérdező kommentje:

8

neked van ahhoz bármi, de tényleg bármi közöd, hogy ki mit kérdez?

ez az oldal profilja, kérdezni lehet!

te mégis milyen jogon, milyen alapon ugatsz bele ebbe?! miért provokálod az embereket?

2022. febr. 23. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Elhiheted nem én voltam a többinél... leirhatom talán a véleményemet nem? Biztos te is ilyen szerető tipus lehetsz ha ennyire véded...
2022. febr. 23. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!