Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik párkapcsolatban vannak nekik boldog az életük?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt, szóval fogalmam sincs milyen. Csak azt tudom milyen rossz érzés az ha egy lány akit megkedveltem nem velem jön össze, feltehetően azért mert az a fiú jobban néz ki, meg gyorsabb volt az ismerkedében. Ők már 1.5 éve együtt vannak, számomra az is érthetetlen hogyan lehet rövid időn belül találni olyat akivel ennyi ideig boldog.2022. febr. 20. 12:49
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Nézd meg mennyi szakítás/válás van. Odáig pedig el kell jutni valahogy.
2/4 anonim válasza:
mindenkinek megvan a maga baja, egy kapcsolatért dolgozni kell, életben tartani.
tehát csak attól nem lesz full happy az élet, mert van párod, de sok mindent megkönnyíthet, de meg is nehezíthet.
nincs általános recept, sokféle ember van, sokféle kapcsolat van.
3/4 anonim válasza:
Nyilván annak, aki egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, jó eséllyel boldog az életének ezen része (attól még csomó minden más lehet egy kalap kaka, pl. stresszes munka, családi tragédiák, anyagi gondok, stb.). Akinek meg rossz a kapcsolata, annak nem igazán.
4/4 anonim válasza:
Kb. ahogy 3-as írja.
Aki boldog kapcsolatban van annak az.
De mint egy aranyásó kolléganőm..akinek gazdag drogos, erőszakos párja van de mindent megkap....noss....ő is biztos boldog a maga módján.
Aki valamilyen kényszerből van a másikkal az nem boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!