Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7-8-9, esetleg 10 év korkülönbséggel működhet egy komoly kapcsolat, úgy hogy a nő az idősebb?
Szerintetek melyek azok a tényezők, amelyek ebben a kérdésben tényleg számítanak?
A férfi amúgy 25 lesz, a nő meg ugyebár 7-10 (32-35 éves) évvel idősebb (van annak egy konkrét oka, hogy miért nem írom le a pontos korát, amit nem szeretnék megosztani… A kérdésre érkező válaszok is így jobban érdekelnek).
Előre is köszi!
Én ebben vagyok nálunk 12 év a korkülönbség az én javamra én vagyok a nő ugye.
Ami igazán sarkalatos pont lehet az a gyerek,illetve az mennyire egyformán gondoljátok az életben fontos dolgokat.
Nálam 5évig ment. 12évvel volt idősebb (szeretem az idősebb nőket). 😁
Ami folyamatosan jelen volt az a fiatal nőktől való félelem részéről, illetve hogy irányítani akart, mert hogy én vagyok a fiatalabb. Ez a kettő folyamatos probléma volt, végül elfajult és ez okozta a vesztét a dolognak.
Nem bánom, mert borzalmasan nagy kémia, szerelem és összhang volt közöttünk (a fent említetteket kivéve).
Szerintem 10év+ az már sok.
Igen!
Pompásan működhet. Nem egy ilyen szépen leélt párt ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!