Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jó jelnek vehetem e? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó jelnek vehetem e? Vagy csak barát szint!

Figyelt kérdés
Szóval évekkel ezelőtt volt egy lány az életemben,5 éve!Ő most boldog kapcsolatban él! Látszólag boldog!A napokban ráírtam,hogy hogy van stb..és beszélgettünk egy jót..sokat kérdezősködött,szóval jót beszélgettünk!Tudom bunkóság rá írni!De még érdekel mi van vele ennyi év után is!

2022. febr. 15. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Nem. Ez rossz jel. Ma se kellesz neki semmire. Max unalomuzőnek lelkiszemetesnek. Te meg kohasználtatod magad.
2022. febr. 15. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Semmiféle jelnek ne vedd!

Még csak baráti szint sem, egyszerűen 5 év után mivel semmit nem tudtok egymásról érdeklődő volt. Felejtsd el, mint lehetséges partnert.

2022. febr. 15. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ott a pont a kettesnél!
2022. febr. 15. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
5 év alatt milyen volt a kapcsolat közöttetek? Mikrol beszelgettetek? Talalkoztatok személyesen is többet?
2022. febr. 16. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Te nem szoktál régi ismerősökkel néha beszélni, ha érdeklődnek? Ez az a szint, az meg messze van a barátságtól.
2022. febr. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!