Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha a barátnőm nem tart jó pasinak?
persze h. gáz.
de az még nagyobb gáz, h. olyan nővel vagy együtt, aki ezt gondolja rólad.
minek alázod meg magad?
Én sem tartottam jó pasinak a páromat mikor még csak egy ismerősi körben jártunk. Nekem a szőkék jöttek be, na meg akik nem bagóztak.
Ő cigizett és sötét hajú, el is mondtam mindenkinek, hogy nekem ő nem jön be.
Aztán beszéltünk és még többet beszéltünk, egy idő után azt vettem észre, hogy várom, hogy találkozzak vele, tetszik a haja, mert jól áll a borostájával stb..
Úgy vagyunk több, mint 4 éve együtt, hogy ő tudja, hogy az elsők között nem jött be nekem, mint pasi. ( Ő meg csak meg akart b*szni, ez volt az, amit a haverjának mondott. Én is elengedtem ezt, mert első csókunk után 3 hónappal sikerült neki, aki csak meg akart dugni kurvára nem várna 3 hónapot rá, meg nem is maradna😂😂)
Most már nagyon jó képűnek tartom és kifejezetten szeretem rajta legeltetni a szemem. Söt, ő kel ki mindig elöbb az ágyból, hogy felöltözzön, mert tudja, hogy szeretem nézni. És nem, pénzes sem volt, 120-140et keresett havonta akkoriban.
Egy szó, mint száz: Szerintem engedd el ezt a dolgot, régebben volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!