Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz, ha a barátnőm nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha a barátnőm nem tart jó pasinak?

Figyelt kérdés
Kb fél éve vagyunk együtt. Igazából minden oké, szeretjük egymást. Viszont nemrég megtudtam, hogy amikor ismerkedtünk ő egyáltalán nem tartott engem “jó pasinak” ezért nagyon erősen gondolkozott azon, hogy megszakítsa velem a kapcsolatot.Erről ő nem tud, hogy ez a tudomásomra jutott. Igazából elég rosszul esik és nem tudom hogyan dolgozzam fel. Nekem nem prioritás a külső de vele hosszútávra tervezek, nem szeretném azt, hogy kellemetlen meglepetés érjen. Egyébként én nem tartom magam annyira csúnyának, előtte jópár csinos lánnyal is volt viszonyom, kalandom. Én szeretem őt de nem értem miért van velem ? Teljesen más így az egész kapcsolatunkat belülről megélni..mert eddig azt hittem bejövök neki. Nem tudom mással megbeszélni, azért írom ide :(

2022. febr. 14. 08:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Felejtsd el, hogy az elején mit gondolt, megismert és a személyiségedbe szeretett bele. Nekem laza kapcsolatom is lett így. Iszonyú jó humorú pasi, kezdetben nem különösebben bejövős külsővel, de annyira jókat beszélgettünk a későbbiekben, s annyira bejött a humora, hogy végül már simán akartam vele a szexet. S ez a mai napig így van. Nálatok valószínűleg már szerelem is van. Ha valakit kedvelünk, szeretünk, nem gondolkodunk a külsején, mert akkor már az is tetszik. Én legalábbis így működök nőként. :)
2022. febr. 14. 09:56
 12/21 anonim ***** válasza:
68%
A 10-essel értek egyet.
2022. febr. 14. 10:24
 13/21 anonim ***** válasza:
16%

persze h. gáz.

de az még nagyobb gáz, h. olyan nővel vagy együtt, aki ezt gondolja rólad.

minek alázod meg magad?

2022. febr. 14. 11:25
 14/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! (Inkabb azokat amik pozitiv jelleguek voltak) SZERETEM ot. Es anno eleg sokminden befolyasolhatta az itelokepesseget. Nem talalta a helyet, sok csalodas utan pedig elkezdett “fucboyokkal” ismerkedni. Akik meg foleg megalalztak. De legalabb a mai trendeknek megfeleltek kulsoleg. Mondom szerintem en sem vagyok egy visszataszito emberi leny. Divatosan oltozkodom, apolt vagyok. Kihozom magambol a maxot..amennyire a genetikam engedi. Amugy eleg sok dolgon mentunk keresztul ketten, ami osszetart minket
2022. febr. 14. 11:56
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Biztos rosszul eshetett, de mi nők eléggé kritikusak vagyunk pár keresésnél, szóval ne vedd ezt úgy magadra. A lényeg ,hogy szeret téged és melletted akar maradni! Más ne érdekeljen! Viszont én lehet elmondanám a barátnőmnek ,hogy mekkora egy görény barátnője van! Ez már hátba szúrás, áskálódás.
2022. febr. 14. 12:57
 16/21 anonim ***** válasza:
17%
Én biztos, hogy elmondanám a barátnőmnek és szakítanék. Semmi pénzért nem lennék olyan nővel, aki nem tart vonzónak. De ez én vagyok.
2022. febr. 14. 14:02
 17/21 anonim ***** válasza:
97%

Én sem tartottam jó pasinak a páromat mikor még csak egy ismerősi körben jártunk. Nekem a szőkék jöttek be, na meg akik nem bagóztak.

Ő cigizett és sötét hajú, el is mondtam mindenkinek, hogy nekem ő nem jön be.

Aztán beszéltünk és még többet beszéltünk, egy idő után azt vettem észre, hogy várom, hogy találkozzak vele, tetszik a haja, mert jól áll a borostájával stb..

Úgy vagyunk több, mint 4 éve együtt, hogy ő tudja, hogy az elsők között nem jött be nekem, mint pasi. ( Ő meg csak meg akart b*szni, ez volt az, amit a haverjának mondott. Én is elengedtem ezt, mert első csókunk után 3 hónappal sikerült neki, aki csak meg akart dugni kurvára nem várna 3 hónapot rá, meg nem is maradna😂😂)

Most már nagyon jó képűnek tartom és kifejezetten szeretem rajta legeltetni a szemem. Söt, ő kel ki mindig elöbb az ágyból, hogy felöltözzön, mert tudja, hogy szeretem nézni. És nem, pénzes sem volt, 120-140et keresett havonta akkoriban.

Egy szó, mint száz: Szerintem engedd el ezt a dolgot, régebben volt már.

2022. febr. 14. 16:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva? A nem tetsző vélemény is válasz a kérdésre. Persze ehhez ész is kéne...
2022. febr. 14. 17:39
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, egyébként mind elgondolkodtató volt. Ugyanakkor a párom nyilvánosan olelget, megfogja a kezem. Felállás a barátai és családja előtt, tehát úgy érzem tényleg nekem kéne ezt a dolgot elengednem. Ja és ha itthon van minden este vacsival vár vagy valamivel kedveskedni próbál. A szexben is nagyon odaado, szóval nem szeretném kidobni. Viszont mint tüske szerintem ez bennem lesz még egy pár napig
2022. febr. 14. 20:02
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
90%
A nőkre is igaz a jótanács, hogy ne a legjobb pasit válasszák, hanem aki a legjobbá teszi az életüket.
2022. febr. 16. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!