Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz, ha a barátnőm nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha a barátnőm nem tart jó pasinak?

Figyelt kérdés
Kb fél éve vagyunk együtt. Igazából minden oké, szeretjük egymást. Viszont nemrég megtudtam, hogy amikor ismerkedtünk ő egyáltalán nem tartott engem “jó pasinak” ezért nagyon erősen gondolkozott azon, hogy megszakítsa velem a kapcsolatot.Erről ő nem tud, hogy ez a tudomásomra jutott. Igazából elég rosszul esik és nem tudom hogyan dolgozzam fel. Nekem nem prioritás a külső de vele hosszútávra tervezek, nem szeretném azt, hogy kellemetlen meglepetés érjen. Egyébként én nem tartom magam annyira csúnyának, előtte jópár csinos lánnyal is volt viszonyom, kalandom. Én szeretem őt de nem értem miért van velem ? Teljesen más így az egész kapcsolatunkat belülről megélni..mert eddig azt hittem bejövök neki. Nem tudom mással megbeszélni, azért írom ide :(

2022. febr. 14. 08:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Pénzes vagy? Vagy akkor mire ment hogy téged választott mégis?
2022. febr. 14. 08:45
 2/21 A kérdező kommentje:
Kapcsolatunk elején sokmindent én fizettem, igen. De ő is egy anyagilag független nő, előző hónapban kb többet keresett nálam. Már szinte együtt lakunk egyébként. Az összeköltözés küszöbén állunk. És ez elbizonytalanított.
2022. febr. 14. 08:46
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Biztos nem valami "jóakaró" adta tudtodra ezt az információt?
2022. febr. 14. 08:57
 4/21 A kérdező kommentje:
Egyik barátnője. Privát beszélgetést mutatott
2022. febr. 14. 08:59
 5/21 anonim ***** válasza:
44%

Még mielőtt valaki azt hinné, hogy ez nálunk hiúsági kérdés, annak előrebocsátom, hogy egyáltalán nem. Szerintem joga van - vagy inkább úgy fogalmazok, hogy alapvető igénye egy férfinek egy kapcsolatban, hogy vonzó, kívánatos férfinek érezze magát.

Enélkül nekem a szex sem lenne olyan...

Az én szememben már nem lenne olyan a kapcsolat, mint azelőtt, hogy ezt megtudtam. Szakításon is elgondolkodnék.

2022. febr. 14. 09:02
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy ugyanezt gondolom a nőkkel kapcsolatban is (5# voltam). Szerinted egy nőnek hogy esne, hogyha úgy vélekednél róla, hogy "hát jó lesz dugni, de igazából nem valami vonzó"?
2022. febr. 14. 09:09
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
Szóval nem értem, miért kellett lepontozni. Na mindegy, legyen szép napotok. Legyetek "lovak", ne "szamarak" ;)
2022. febr. 14. 09:09
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szakítani. Joga van ahhoz a nőnek is, hogy ne tetszem neki. Gesztusaiból, meg abból hogy mondja..ahogyan mondja ugy erzem o is belem szeretett. Csak nekem kene valahogy atlendulni ezen, hogy ez nem akkora problema, mint aminek erzem.
2022. febr. 14. 09:20
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
Lendülj át, mert a kedves barátnő féltékeny lehet a kapcsolatotokra... Nem csak kinézet alapján lehet valakit szeretni, ha nem tartana vonzónak, már rég nem lenne veled.
2022. febr. 14. 09:44
 10/21 anonim ***** válasza:
96%

Idővel megszépülsz. A külső megfog,a belső megtart, a jó szex összelancol.

Lehet elsőnek nem jöttél be,de megismert és egyre jobb lett. Mint Nanny McPhee a filmben. Az elején csúnya boszi,de a végén egy nagyon szép nőnek latják mert megismerik és megszeretik,pesig nem változott semmit,csak a szemükben.

2022. febr. 14. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!