Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki 25èvesen lett először csaja életében?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 19:34
3/10 anonim válasza:
valaki már nekem is lehetne a csajom először XD
4/10 anonim válasza:
Hát igen...Fiatalként elég vad hülyegyerek voltam, így kb fel sem merült bennem ilyen, hogy kapcsolatra igény. Ezért minden héten mentem örömlányokhoz, diszkóba nőket felcsípni, meg pár hetes pár hónapos kapcsolatok. És akkor 25 éves koromban akadtam össze egy olyan lánnyal, hogy pillagók repdestek a gyomromban már csak attól ha megláttam. Emlékeszem egy szerelmeskedés után neki is elmondtam ezt, hogy ezt érzem amikor vele vagyok. Majd mosolygott és azt mondta, hogy ez a szerelem és ő is ezt érzi mikor velem van. Szóval ő volt az első igazi nőm, 6 évig voltunk együtt.
5/10 anonim válasza:
24 voltam. Az első barátnőm ezen az oldalon ismertem meg:)
9/10 anonim válasza:
8# Köszi, de mondok ennél is cifrabbat. A második barátnőm is ezen az oldalon ismertem meg. Közel négy évig tartott. Másfél éve vagyok egyedül. Azóta elengedtem az ismerkedést.
10/10 anonim válasza:
9# Ha nagyon akartam volna, nekem is összejött volna, csak nem volt meg az összhang. De mindegy, azóta már úgysem aktuális
Ritkán olvasni ilyet ezen az oldalon, de akkor biztos vannak itt is normális lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!