Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő biszexuálisok! Nálatok is elő szokott jönni az égető vágy a saját nemetek iránt? Hogyan kezelitek?
Biszex vagyok, nő, 22 éves. Mindig is vonzottak a lányok, ezt már 16 évesen tudtam.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem hullámokban erősödik fel a nők iránti vágyam, de olyankor szó szerint sóvárgok. Rengeteg "olyan" tartalmat nézek, fantáziálok, és elég könnyen, elég sok nő ébreszt bennem vágyakat.
Hogy ez mitől ilyen erős? Volt egy párcserés kalandunk a jelenlegi barátommal (lassan 2 éve vagyunk együtt), és ott mikor a lányt megcsókoltam (és egyebeket csináltunk, nem írom le, mert ez nem az a kategória), na az valami földöntúli élmény volt.
Azóta megegyeztünk hogy csak lányokat keresünk hármasra, de általában ha van is beszélgetőpartnerünk, csak az egyikünk iránt érdeklődik, esélytelennek tűnik a siker.
A páromat szeretem, sosem csalnám meg. A szex is jó vele. De nővel annyira más volt, és annyira szeretném megint.
Igazából nem is tudom mit várok, talán tanácsot, vagy csak kiírtam magamból a bánatom, de ha valaki tud erre valami okosat mondani (anélkül hogy bántana, higgyétek el, így is 💩-ul érzem magam emiatt) azt szívesen venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!