Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt lányok?
Figyelt kérdés
Négy hónapja ismerkedünk, imádja hogy kedves vagyok vele, figyelmes, szeret velem beszélgetni, szeret velem lenni, szeret velem szexelni is, imádja, de valamiért még sem tudja hogy akar-e komoly kapcsolatot, meg eléggé bizonytalan ebben a dologban. Nem értem itt most mi lehet a gond.2022. febr. 12. 18:28
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg ő mást ért komoly kapcsolat alatt, mint te.
2/5 anonim válasza:
Nem mindenki szeretne komoly kapcsolatot
4/5 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy akkor az elején miért panaszkodott, hogy jajj nem talál egy rendes srácot akivel lehetne komoly kapcsolatot.
2022. febr. 12. 19:01
5/5 anonim válasza:
Veled nem szeretne komoly kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!