Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves férfitól vállalnátok gyereket?
Én szeretnék már, de a legtöbb lánynak ebben a korban ez még eszébe sem jut.
Vágyom már arra hogy családom, a bulizás, haverozás sosem jött be.
Anyagi háttér meg lenne hozzá, csak egy pár "kéne" hozzá:)
Ha csak ennyi a probléma, akkor lehet próbálkozni 30-as nőkkel is... :,D
Amúgy meg nem biztos, hogy nem akarnak a korodbeli csajok gyereket. (Csak épp nem tőled.)
Én vállanék mert fiatalon szeretnék anya lenni, és családra vágyom.
24/L
Mennyit változott a világ! A feleségemet gimiben ismertem meg és 21 évesen vettem feleségül. Később, Ő 24 éves volt, mikor az első gyermekünk született. Utána született még egy gyermekünk és idén lesz a 30. házassági évfordulónk.
Abban az időben valahogy nem éreztük azt, hogy fiatalok lennénk vagy alkalmatlanok a házasságra, esetleg az életre. Egyszerűen csak szerettük egymást és úgy gondoltuk, együtt megyünk tovább.
Most pedig olvasom a kommenteket és 25 éves fiatalok (fiúk, lányok) egyszerűen le vannak szólva, ha családalapításon gondolkodnak, mert a többség alkalmatlan látja őket ennyi idősen ilyenre. Mondjuk van bent igazság, mert a legtöbb még 30 éveiben is alkalmatlan, de csak forgatom a fejem, hogy ennyi idő alatt mennyit változott a világ.
Ha újra kezdhetném, akkor is ilyen fiatalon nősülnék és vállalnék gyereket és nem (nők esetében) negyvenes éveikben.
Mindenki maga tudja és érzi, de én azt gondolom, gyermeket a nőknek 30 éves korukig kellene vállalni gyermeket, legalább az elsőt! Tudom, ehhez olyan férfit kellene találni, aki alkalmas erre, ami egyre nehezebb.
Ezért írtam, ennyit változott a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!