Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béta típusú fiúk csak 30 körül lesznek jók, mikor férjet keresnek a nők?
Definiálnád nekem mi az az alfa?
Bocsi a tudatlanságomért.
Már megbocsáss, de nekem a férjem egy alfa! Számomra legalabbis alfa!
Különben nem mentem volna hozzá!
Még egyszer leírom: nem béta vagy, hanem hülye.
Nyugodtan töröltesd újra a kommentemet, de szerintem jobban jársz, ha elfogadod a kritikát és agyat növesztesz, de sürgősen.
Én béta vagyok. Nem tagadom, mindig is az voltam mentalitásban. Introvertált vagyok, nem merek kiállni emberek elé, ha ütni vagy futni kell, inkább futok (mondjuk azt legalább jó gyorsan). A barátnőm alfa típus, tipikus domináns alkat. A kapcsolatunk szinte tökéletesnek mondható. Előző pasija alfa típus. Sokáig féltékeny voltam rá, aztán kiderült h mennyire megutálták egymást a végére. 2 alfa nem fér meg egy "csárdában".
A gond az, hogy a sok béta nem meri beismerni h béta, és béta csajt keres magának, pedig egy alfa (domináns) csajt kell keresni és boldogak lesznek együtt hosszútávon. Annyi h kinézetben, intelligenciában fel kell érned a nőhöz. 10-es skálán nézve sok domináns csaj van akár az 1-5 kategóriában is. Az a baj, hogy aki béta és kövér és buta, az nem egy hasonló kaliberű domináns csajt keres, hanem egy jóval magasabb kategóriájú béta csajt, ami nyilván kudarcra van ítélve.
"10-es skálán nézve sok domináns csaj van akár az 1-5 kategóriában is"
Vagyis az idealis baratno nem eleg, hogy ronda, mint egy bezbozutovel agyonbaszott blobfish, meg korlatozzon is be a bunko, akarnok kotekedeseivel. Szep kilatasok....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!