Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Béta típusú fiúk csak 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Béta típusú fiúk csak 30 körül lesznek jók, mikor férjet keresnek a nők?

Figyelt kérdés
Tetszeni szoktam a lányoknak, de nem vagyok alfa így egy után eltűnnek a lányok. Később lehet több sikerem lesz? Vagy akkor is unalmasak a nyugodt fiúk?
2022. febr. 10. 20:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Definiálnád nekem mi az az alfa?

Bocsi a tudatlanságomért.

2022. febr. 10. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Már megbocsáss, de nekem a férjem egy alfa! Számomra legalabbis alfa!

Különben nem mentem volna hozzá!

2022. febr. 10. 20:33
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Elmondhatatlanul gyűlölöm a lúzer incelek gyökér kategóriáit a férfiakra. Szánalmas.
2022. febr. 10. 20:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad a francba az egészet. Általában a csajok úgy sem tudnak különbséget tenni, hogy most Beta vagy Makita... Mindkettő tök jó, ezen ne görcsölj. Ámbátor ezt az alfa márkát nem nagyon ismerem... Jók az akkus behajtóik? 🤔
2022. febr. 10. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
A béta akkor jó,amikor a nő ottmarad egyedül, gyerekkel.Az alfa otthagyja őket,már nem érdekli.És ekkor jön be a képbe a béta.Ilyenkor az is jó,ha nincs hova menni.A béta csak addig kell, ameddig a nő kikupálódik.Azután keress egy másik alfát,akivel ugyanúgy jár majd.
2022. febr. 10. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
5-öske! És mi van akkor, ha a gyerek is egy 'alfáé', akit a nő hagyott ott, és a következő is egy 'alfa'? Ja hogy ez így nincs benne az Incel Bibliában 🤡
2022. febr. 10. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Még egyszer leírom: nem béta vagy, hanem hülye.

Nyugodtan töröltesd újra a kommentemet, de szerintem jobban jársz, ha elfogadod a kritikát és agyat növesztesz, de sürgősen.

2022. febr. 10. 21:18
 8/12 anonim ***** válasza:

Én béta vagyok. Nem tagadom, mindig is az voltam mentalitásban. Introvertált vagyok, nem merek kiállni emberek elé, ha ütni vagy futni kell, inkább futok (mondjuk azt legalább jó gyorsan). A barátnőm alfa típus, tipikus domináns alkat. A kapcsolatunk szinte tökéletesnek mondható. Előző pasija alfa típus. Sokáig féltékeny voltam rá, aztán kiderült h mennyire megutálták egymást a végére. 2 alfa nem fér meg egy "csárdában".

A gond az, hogy a sok béta nem meri beismerni h béta, és béta csajt keres magának, pedig egy alfa (domináns) csajt kell keresni és boldogak lesznek együtt hosszútávon. Annyi h kinézetben, intelligenciában fel kell érned a nőhöz. 10-es skálán nézve sok domináns csaj van akár az 1-5 kategóriában is. Az a baj, hogy aki béta és kövér és buta, az nem egy hasonló kaliberű domináns csajt keres, hanem egy jóval magasabb kategóriájú béta csajt, ami nyilván kudarcra van ítélve.

2022. febr. 10. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:

"10-es skálán nézve sok domináns csaj van akár az 1-5 kategóriában is"

Vagyis az idealis baratno nem eleg, hogy ronda, mint egy bezbozutovel agyonbaszott blobfish, meg korlatozzon is be a bunko, akarnok kotekedeseivel. Szep kilatasok....

37F incel

2022. febr. 11. 00:53
 10/12 anonim ***** válasza:
igen
2022. febr. 11. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!