Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távú kapcsolatra szerintetek milyen típusú fiú alkalmas a legjobban?
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 17:05
1/9 anonim válasza:
A "béták". Mint amilyen pl. én is vagyok. Az "alfahím" ott fog csalni, ahol csak tud. Persze, cserében kevésbé unalmasak. Az élet már csak ilyen. :)
2/9 anonim válasza:
Az igazi alfa amolyan "keeper". Az alfa ismérve, hogy alkalmas életképes utódot felnevelni. Ez az emberi fajnál csak úgy lehetséges, ha nemcsak megcsinálja, hanem marad és gondoskodik róla. Csak pár kisfaszú kitalálta, hogy rojtosra baszni a farkát alfa dolog. Nem, nem az.
3/9 anonim válasza:
Aki a legjobb barátod is tud lenni, nem csak a szerelmed.
4/9 anonim válasza:
#2: Téves. Az állatvilágban is lelép a nyertes hím. Az ember pedig bizonyos értelemben igenis állat.
6/9 anonim válasza:
Hát, nem értem, miért pontoznak le szénné, de aki igazat szól, annak általában betörik a feje... :D De komolyan. Annyira állatok vagyunk... Mi sem bizonyítja jobban, hogy egy nem tetsző véleménynél már tenyerelünk is a piros x-re, ahelyett, hogy észérvekkel válaszolnánk... :D
8/9 anonim válasza:
#7: Én vagyok a hülye? :D Akárhogy is tagadjátok, létezik a hierarchia. "Survival of the fittest" ;) Csak ma már nem azt jelenti, hogy palacsintává vered a másik fejét a bunkósbottal, hanem azt, hogy eladhatóbb a személyiséged, megnyerőbb vagy. Ki az a marha, aki ezt a jelenséget tagadja? :D
9/9 anonim válasza:
✅ A férfiak/pasik nagyjából 26/27....31 -től kezdenek el komolyabb kapcsolatban gondolkozni (gyerek,házasság,lehorgonyzás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!