Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagy leszbikus lányok, ti mit csináltok azzal az érzéssel, ha hetero lányért lesztek oda nagyon?
Figyelt kérdés
Ráadásul úgy ismeritek meg, hogy egy férfi, aki 2 évig jött utánam, de én végig visszautasítottam, egyszer megmutatta hogy most épp ő az új szexpartnere... konkrétan a férfire vagyok féltékeny, hogy ilyen könnyen megkaphatta és hetekig vele lehetett. (A családja pénzes, van egy villájuk, ahová barátokon keresztül mindig új lányokat hív meg és ilyenkor az összes ilyen gold diggert megkaphatja, amúgy egy nőt sem érdekelné.)... lehet hogy ez az élet bosszúja, amiért mindig visszautasítottam. Rajta kívül csak egy másik lany tetszett nagyon, de ő is hetero... akik odajött el hozzam élőben, bulikban, sosem tetszettek, plane nem ennyire. Hogy ne legyek ilyen féltékeny?2022. febr. 9. 20:57
1/3 anonim válasza:
Nem volt még ilyen. Visszafogottak az érzelmeim, ismerkedni is célzottan ismerkedem, ha olyanom van LMBTQ+ közösségben.
2/3 anonim válasza:
Mivel a masc lábyok jönnek be így sosem történt ilyen velem.
3/3 anonim válasza:
Én nagyjából három éve vagyok szerelmes egy heteró lányba. Nagyon próbálok továbblépni, de egyszerűen mindenkiben Őt keresem. Én nem tudom hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!