Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen az amikor beled szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen az amikor beled szeret egy hazas no?

Figyelt kérdés

Talalkoztunk es baratok lettunk. Sokat cseteltunk es amikor elo jottek az erzesek akkor mindketten megijedtunk vissza leptunk egymastol. Megnyiltam elotte es kb mindent el mondtam neki , foleg a multbeli kapcsolataimrol. Kerdezett es valaszoltam.

Sok sok jo dolog is tortent koztunk. Most irok majd par rosszat de nem szidni akarom ot. O egy jo ember de az erzesek es az hogy alig tudtunk talalkozni kinyirt minket szepen Lassan.

17 eves Kora ota egy pasival elt egyutt. Ezt azert irom mert en azt lattam rajta hogy tapasztalatlan. Nem tudta hogy mit lehet es mit nem azzal szemben aki szereti ot.

(Szerintem)

Meg volt az elso csok ami utan sirogorcsot kapott mert hogy mit tett a ferjevel. Hmm rossz volt ot latni sirni, szerettem es nem Ezt akarja az ember latni ha szerelmes valakibe.

Mindig ittunk amikor talalkoztunk. O nem voltunk alkoholistak. 3-3 sor kb. De o olyankor megvaltozott.

Es ez igy oke is. De 4 talalkozas zarult le ugy hogy duhos lett a semmin, ordibalt, agresziv volt es mast nem mondott csak azt hogy keres tolem egy aranyisabb es jobb szeretot. Igazabol itt nyitotta ki a bennem alvo szornyeteg szemet.

A szavak megmaradtak a fejemben.

Par nap utan irtam neki es azt mondta hogy teljesen mindegy mit mond en akkor is koteles vagyok neki irni hogy haza e ert. Hat Sztem van egy hatar.

Elengedtuk egymast megint de vissza jott. Beszegetes, szex majd balhet csinalt. Volt hogy azon vitazott hogy Miert kerult le a telom ha Ennyi toltom van otthon?

Es itt ilyenkor nem engedett. Nem lehetett vele beszelni csak ment es kb leszart.

Volt hogy letusolt majd be hivott a furdobe es mutogatta a sajat hajszalait a kadban…. Akkor nevettem de o nem es haza ment.

O ezzel volt elfoglalva sajnos meg bennem egyre jobban gyulemlett a feszultseg. Feltekeny voltam mar a ferjere, nem biztam benne es amikor tukorbe neztem csak azt lattam hogy nem vagyok jo neki, nem vagyok jokepu vagy szeretheto.

Feltem neki szolni mert tudtam hogy elkuld. Egyszer vegul emlitettem neki, nevetett es azt mondta oke talizunk es besz.

Nem volt tereom kb 10 percig hazafele. Hat o ez miatt torolte a talalkozast.

Barmi baja volt akkor nem akart talalkozni. A vegen mar esku baratilag akartam vele le ulni es beszelni.

Megint at jott par her utan. Mivel en nyitott voltam mondtam neki hogy megyek vegasba…… osszekarmolt es tekergette az ujjam. Ordibalt, fenyegetett Hogy kitorol en meg hogy rendort hivok ra ha nem hagyja Ezt abba. Persze nem volt rendor. Csak a pia besz belolem es persze o megint haza szaladt. Elso alkalom volt hogy tenyleg volt erre oka:)

De jott a buntudat. Tudtam hogy I am egy jo ember… megbantottam es irtam neki es uzenetben el is koszontem tole.

Egy hetig el sem olvasott semmit sem. Ez Nekem nagyon fajt mert tudtam hogy amikor o mondott naguon rossz dolgokat Nekem en kerestem Vagy ha o irt akkor valaszoltam…. Lattam hogy visszafele ez nem igy van.

Midig azzal jott hogy o hazas ami ok…. Megertem… de az erzeseimnek semmi koze nem volt a hazasagahoz.

Jott egy buli es tudta jogy ott leszek. Egy hetig csak azt irta hogy ne menjek Vagy ha megyek akkor o nem jon. Ez is fajt es ott konnyezve irtam neki hogy semmi koze hozzam es ne Oda megyek ahova akarok. Nem fogok beszamolni arrol hogy mikor mit csinalok.

Buli napjan irt. Mondta hogy latni akar. Mivel hazas volt ezert felt a barataimtol nem akart veluk talalkozni. Ezt tudtam jol.

Eppen a barnal alarm sorban amikor irt. Irtam hogy most nem jo mert itt vagyunk a sorban a barnal kb 10 haverommal.

Hiszti, es nem akart talalkozni. Hmm oke itt irthattam volna meg neki de elrqktam a telom es Inkabb buliztam.

Masnap irtam neki. Mondta hogy nagyon jo volt a buli es hogy mar Hogy nem lattam mert nagyon szexy volt. Mondta hogy tudta jol hogy menni fog oda, csak irta hogy ne menjek. Itt akadtam ki mivel en sirtam amikor Azt olvastam Hogy nem akarja hogy menejek.

Itt meg csendben voltam es irtam neki hogy hianyzott Tegnap este

Toxicnak hivott ezert es ott Abban a pillanatban kijott belolem ax elmult 9 honap.

Csunyan irtam neki. Konyorgott Hogy hagyjam abba. Mondtam neki Hogy megyek keresek egy jobb es fiatalabb szeretott tole. Stb stb stb.

Azokat a szavakat irtam le neki amikkel o is bantott…. Csak en 5 perc alatt irtam le neki azt amit o 9 honap alatt mondott.

Persze itt masnapos voltam es erzekeny…. Nagyon megbantam. Nem akarom ot vissza mert Tudom hogy neki a ferje mellett a helye.

De naguon megbantam azt amit irtam neki es azota semmi. Ra 1 holnapra torolt Facebookon is.

Itt meg megmaradt a buntudat.

Soha senkivel nem beszeltem meg igy:( mar 6 honapja ennek de szoktam ra gondolni. Tudom Hogy jo ember. Ha valaki jonne es mondana Hogy egy ribi akkor sem valtozna ez a velemenyem.

De Miert viselkedett igy?

A vegen kb mar mintha hasznalt volna. Jott es amikor meg volt ax utolso szex akkor keresett valami balhet es nekem esett.

En nem ertem. Ha en hazas lennek es lenne egy szeretom akkor nem nyirnam….

2022. febr. 8. 16:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny, nem normális nő. Gondok vannak a központban nála. Valószínűleg otthon a férjével is ilyen. Jobban jársz hogy ennek vége
2022. febr. 8. 17:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő stikkes, hagyd a fenébe.
2022. febr. 8. 17:03
 3/18 anonim ***** válasza:
Elmebeteg. Azért féltékenykedik mert magából indul ki. Szellemi igénytelenség egy ilyen nővel bármit is kezdeni.
2022. febr. 8. 17:46
 4/18 anonim ***** válasza:
Ezt a nőt véletlenül nem Barbarának hívják, és nem egy orvos?
2022. febr. 8. 17:54
 5/18 anonim ***** válasza:
Mind a ketten bolondok vagytok.
2022. febr. 8. 17:57
 6/18 A kérdező kommentje:

Nem Barbara es nem orvos:)

Kesz teny hogy egyikunk sem volt normalis.😅

2022. febr. 8. 18:07
 7/18 anonim ***** válasza:
A hölgynek személyiségzavara van minden bizonnyal, borderline gyanús. Ez egy nagyon súlyos és nehezen kezelhető állapot, menekülj!
2022. febr. 8. 20:04
 8/18 anonim ***** válasza:
Hát egyáltalàn nem normális a nő.Ő csalja a férjét és még ő hisztizik.Te nem hazudtàl senkinek,ő hazudott mindenkinek még magànak is.Mivel tudja,hogy sáros,benned keresi a hibát.
2022. febr. 8. 20:26
 9/18 anonim ***** válasza:
36%
Van akibe szerelmes lettem házas létemre. Nem mondom, hogy nem lett volna kedvem néha képen vágni. Nálam inkább depresszió és halálvágy jelentkezett. Egyszer tényleg csináltam egy nagy hülyeséget, de többnyire azért nem viselkedtem úgy, mint aki megzakkant. Érezni éreztem úgy magam, de nem engedtem, hogy más is lássa, főleg nem ő. Meg én amúgy se hisztivel és fizikai agresszióval szoktam konfliktust megoldani. Én inkább visszavonulok, ha nincs megoldás. Én a végtelenségig mazochista vagyok. Ha engem egyszer elküldenek, én nem megyek vissza többé. Akkor se, ha utána megbánja. Ha belepusztulok, akkor se.
2022. febr. 8. 22:04
 10/18 anonim ***** válasza:
Jézus Úristen. Ez a nő nagyon nem normális volt. Örülj, hogy vége...
2022. febr. 8. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!