Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akit már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit már nagyon rég ismerek de csak az utóbbi 2-3 évben lettünk jóba. Az a helyzet hogy van barátja de én az utóbbi 1,5 évben sokkal többet kezdtem érezni mint barátság iránta. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Napi szinten beszélünk(írásban) és elég sokat, videóhívásban (volt hogy heti 4x is kb 1,5 órát). Úgy érzem eléggé egy hullámhosszon vagyunk és hasonlóan is jár az agyunk meg az elképzeléseink és érdeklődésünk is hasonló. Amikor együtt vagyunk szinte nincs is hatásszünet annyi mondanivalónk van. Nemrég találkoztunk hosszú idő után és szó szerint fáj a szívem hogy nem mondhatom el neki és nem mutathatom ki mert akkor oda lenne minden. Szerintem ő is kedvel engem de mégis barátja van és én nem tudom hogy kezeljem ezt. Már nagyon rosszul vagyok miatta. Valakinek esetleg hasonló tapasztalat ?

2022. febr. 6. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Hagyd magára. Jobb lenne ha miattad dobná ki a pasit? Ha eddig nem léptél valamiért, akkor ezután se. Voltam a másik oldalon, és sajnos a másik csak jó időszakot választott. Most ott tart hogy senki nincs senkivel, mert egyik oldalon se volt elég határozott a leányzó. Sad strory. Te is járhatsz hasonlóképp.
2022. febr. 6. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"barátja van"

Hol van a barátja, amikor ti heti 4x1,5 órát cseteltek?

2022. febr. 6. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem valld be neki mit érzel. Akár még össze is jöhetek , ki tudja. Ha meg nem akkor végre tovább lépsz.
2022. febr. 6. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Ő egyetemen van a barátja meg otthon kb 300 km-re. Én meg dolgozom. Tényleg ennyit beszélünk és kettesben is szoktunk kimenni egy kávéra.

2-es: ezért is vagyok tanácstalan, nem tudom lenne e esélyem vagy csak barátként tekint rám. Bár ez szerintem azért már kicsit több mint csak barátság.

2022. febr. 6. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Meg hallottam pár embertől hogy szerintük nem is illenek össze mert a barátja elég bunkó. Ennek ellenére vagy 3-4 éve együtt vannak
2022. febr. 6. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!