Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a legjobb fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a legjobb fiú barátomat el kezdtem szeretni?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit úgy kel el képzelni hogy év elején mikor meg érkeztem akkor utáltam de kb év közepén össze haverkodtunk és az már 2019 decembere óta van.

Most ebben az évben kicsit úgy mond nyitottab lettem és el kezdtünk olyan dolgokról beszélni mint pl pasik/csajok, szex, stb....

De ez nem számít.....

Most hogy úgy mond közelebb kerültünk egy máshoz kezdem azt érezni hogy szeretem de 1.) Nem akarom tönkre tenni a barátságunkat

2.) Nem tudom hogyan mondjam el,vagy hogyan adjam tudatára hogy szeretem

3.) Nem tudom hogyan tudjam meg hogy mit érez írántam mert ha nem érez írántam valamit akkor viszont el fogadom és nem rontom el a barátságunkat

Remélem a hármas kérdésemre adtok tanácsot! De a többire is adhadtok de nekem inkább a 3-as kérdés a fontos!!!

16/L

#szerelem #Legjobb fiú barátság
2021. jan. 16. 20:53
 1/4 anonim válasza:
82%
Kisegítő sulisok vagytok? Ne haragudj de ilyen ocsmány helyesírást ennyi idősen...
2021. jan. 16. 21:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik akkor mért írtál?
2021. jan. 16. 21:47
 3/4 anonim válasza:
Szia tapasztalatom szerint n jó össze jönni vele!
2021. jan. 16. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ugy erzed o is hasonloan erez,akkor nyugodtan elmondhatod neki ,hogy erzel es egyuttal azt is megtudhatod o ,hogy erez. Ha csak baratkent tekint rad,akkor pedig megtudjatok beszelni es remelhetoleg nem fog valtozni a baratsagotok.:)
2021. jan. 17. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!