Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a legjobb fiú barátomat el kezdtem szeretni?
Van egy srác akit úgy kel el képzelni hogy év elején mikor meg érkeztem akkor utáltam de kb év közepén össze haverkodtunk és az már 2019 decembere óta van.
Most ebben az évben kicsit úgy mond nyitottab lettem és el kezdtünk olyan dolgokról beszélni mint pl pasik/csajok, szex, stb....
De ez nem számít.....
Most hogy úgy mond közelebb kerültünk egy máshoz kezdem azt érezni hogy szeretem de 1.) Nem akarom tönkre tenni a barátságunkat
2.) Nem tudom hogyan mondjam el,vagy hogyan adjam tudatára hogy szeretem
3.) Nem tudom hogyan tudjam meg hogy mit érez írántam mert ha nem érez írántam valamit akkor viszont el fogadom és nem rontom el a barátságunkat
Remélem a hármas kérdésemre adtok tanácsot! De a többire is adhadtok de nekem inkább a 3-as kérdés a fontos!!!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!