Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha már megkapott "arra", de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már megkapott "arra", de így is próbálkozik akkor jó eséllyel tényleg szeret?

Figyelt kérdés
Úgy álltam a dologhoz, hogy ez csak szex lesz, mert olyan srác, aki finoman szólva is szeret csajozni. Már több hónapja volt, hogy lefeküdtünk párszor, de nem lett komolyabb dolog, mert nem hittem benne, hogy nem csak szexet akar. Ennek ellenére mai napig néhány naponta ír vagy felhív, elküldi a "közös zenénket", figyelmes velem stb. Konkrétan sose mondta még, hogy szerelmes lenne belém, de utalásokat mindig tesz. Ha nem szerelmes nem értem miért akar mindig találkozni, miért hív fel azzal az indokkal, hogy "csak hallani akarta a hangomat", miért tart számon közös zenét. Azt szokta mondani, hogy komolyabbat szeretne alkalmi dolognál, de nem rég csalódtam egy hozzá hasonló srácban és nem akarok megint padlóra kerülni a buta érzelmeim miatt. Szerintetek a leírtak alapján szerethet?
2022. febr. 6. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a tini kapcsolatokban kellett volna kiírjad. Abban a korban lehet még ilyen feketén-fehéren látni a dolgokat. A "csak szexet akar" és "szerelmes" között millió más lehetőség van. Például érdekesnek tart és szeretne jobban megismerni. Ez nem jelenti azt, hogy szerelmes beléd, sőt, nem is szeret még. Ezek majd később jöhetnek.
2022. febr. 6. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Vagy igen, vagy csak állandó igényt tart a szolgáltatásaidra. Ez majd kiderül
2022. febr. 6. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálad am minden oké a toronyban?
2022. febr. 6. 09:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Mutass olyat, akinél minden teljesen oké :)
2022. febr. 6. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Nőben nincs ilyen szoval nemtudok
2022. febr. 6. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!