Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok az ilyen nőkről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen nőkről?

Figyelt kérdés

Mint amilyen ő:

[link]

Jól néz ki, és videóra veszi az életét, ahol utazgat, edzeni jár, stb. Ezen kívül több videóban is sokat mutat a testéből.

Én bírom. :D

2022. febr. 5. 15:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
+ja és amúgy én is nagyrészt nyelvtanulási célra használom a yt-ot, de vannak érdekes és hasznos podcastok, szakmai vlogok, van humor, van rengeteg jópofa dolog, amik tényleg előrébb visznek és adnak valamit az életedhez, de ha csak ilyeneket nézel, mint ez a csaj, akkor kb ennyi erővel macskás videókat is nézhetnél 0-24.
2022. febr. 5. 16:04
 22/30 anonim ***** válasza:

"Azért felmérül bennem a kérdés, hogy vajon honnan van pénze. Ő alapól egy gazdag csak vagy az influencerkedésből így meg lehet élni?"

Azokban a nyugati országokban, ahol nem virágzott a szocializmus és annak utóérzései, azért elég sok kőgazdag família éldegél. Nem újgazdagok, mint nálunk, meg keletre, hanem sok-sok generáción átívelően gazdagok.

Az influból meg lehet élni. De nem ilyen nőnek, és nem így.

2022. febr. 5. 16:11
 23/30 anonim ***** válasza:
79%
Nekem tetszik a megjelenése. Szép szőke kis cicalány. Engem nem ez zavar benne, hanem az életmódja. Belegondolok, hogy ha olyan barátnőm lenne, aki az egész életét végigposztolja és mindig mindenkit, még a szomszéd terrier korcsát is tájékoztatja róla, hogy mi van vele… antipatikus lenne. Megvan a saját életem, amit többé-kevésbé izgalmasnak tartok, még ha nem is követnek egymillióan (ne is) és ez nem tartozik senkire. Az ilyenekről mindig az a benyomásom, hogy valami nárcisztikus difije van, hogy pont az ő élete érdekelne bárkit is - mindenféle eredmény nélkül.
2022. febr. 5. 16:12
 24/30 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy Caroline egy hétköznapi amerikai lány, így ő az "utca emberének" a nyelvét beszéli. Ez az a szint jelenleg, amit jobban meg akarok ismerni (emellett azért is bírom őt nézni, mert nem tűnt fel, hogy nagyképű lenne, egy átlag embernek tűnik).

Egy szakmai vlog megértésehez már nagyobb tudás kell. Annak idején Stephen Hawking-ot is elkezdtem olvasni, de lássuk be, az én kezembe jelenleg nem való ilyen bonyolult szöveg még. Helyesebb ha most inkább a Harry Potter and the chamber of secrets-t veszem a kezembe.

2022. febr. 5. 16:18
 25/30 A kérdező kommentje:
(mármint Stephen Hawking-ot eredeti, angol nyelven kezdtem el olvasni)
2022. febr. 5. 16:19
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha te ezt szereted nézni, szíved joga, ne érts félre
2022. febr. 5. 16:21
 27/30 anonim ***** válasza:
Meg ne haragudj, de hogyhogy nem tudsz elmenni egy random influencer csajon? Mit tesz hozzá az életedhez?
2022. febr. 5. 16:21
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam embereket nézni órákon át üres tartalmakkal csak azért, mert viszonylag jól néznek ki.
2022. febr. 5. 16:22
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Meg se nyitottam a videót. Szarok rá mások életére akit nem is ismerek, nem érdekel.

Az sem hat meg hogy szép e vagy nem. Nekem ugyanúgy egy senki aki ugyanolyan barnát szarik mint mindenki más is.

2022. febr. 5. 16:29
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Bár épp baromi sok szabadidőm van, de ennyire azért még nem unatkozom, hogy ilyeneket nézzek. Nyelvtanulás miatt podcasteket szoktam hallgatni.

Nincs különösebb véleményem, nem metszi egymást a buborékunk.

2022. febr. 5. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!