Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 - 21.század, közösségi média, videómegosztó oldalon vlogger. Social media is fake. Nem új keletű.
2022. febr. 5. 15:30
12/30 Lachesys válasza:
Átlagos influenszer csaj. Abból él hogy jól néz ki. Nem mondom hogy nem jó neki, bár én agyfazst kapnék, hogy minden szarsagot fel kell vennem, (mit veszek fel a repülőre stb) - amúgy meg influenszerbol se az érdekes fajta, vannak olyanok, akik legalább személyiségüket tekintve is tényleg megragadoak, de nem tudok azonosulni azzal, hogy valakinek ez az élete munkája. Ha annyira szép lennék, mint ők, engem akkor sem elégítene ki ez a hosszú távon tartalmatlan élet. Mondom, vannak olyanok, akik legalább érdekesek, érdekes tartalmakat osztanak meg, ennek a csajnak a külsején kívül semmi érdekes tulajdonsága nincs ami nézettséget generálna.
2022. febr. 5. 15:47
13/30 A kérdező kommentje:
A YouTube 240 000 feliratkozót mutat a csatornáján. Lehet az is benne van, hogy sokan vágynak arra az életre, mint ami ő él.
Én minden videóját láttam, és elég jómódúnak. Azért felmérül bennem a kérdés, hogy vajon honnan van pénze. Ő alapól egy gazdag csak vagy az influencerkedésből így meg lehet élni?
2022. febr. 5. 15:51
14/30 anonim válasza:
Az ilyenektől a hideg kiráz. Elkényeztetett hiperérzékeny kirakatnő, gondolom 5 millió elvárással, nulla teljesítménnyel, kb bottal se piszkálnám meg.
2022. febr. 5. 15:54
15/30 Lachesys válasza:
Persze, sokan vágynak a gazdag életre, meg a lehasagra. Ha én ilyen gazdag lennék, akkor sem azt venném fel, hogy hogyan utazok a repülőn, hanem mondjuk elvégeznem az összes szakot az egyetemen passziobol ami érdekel, mondjuk régészetet tanulnek meg holt nyelveket, aztán max elutaznak ilyen helyekre, ásatásokra, vagy látványosságokhoz akár és érdekes tartalmakat gyártanek. De ezek a csajok legtöbbször csak a segguket mutogatják meg hogy milyen ruhát vettek :D az se rossz, de ennél azért többre vágynek.
2022. febr. 5. 15:55
16/30 A kérdező kommentje:
Azt hiszem már tudom honnan van pénze. Az instagramon 1,4 millió feliratkozója van, ezt még én sem tudtam:
Ez gondolom már elég arra, hogy az ember megéljen a közösségi médiából. :D
2022. febr. 5. 15:55
17/30 A kérdező kommentje:
(vagyis 1,4 millió követője van az instán)
2022. febr. 5. 15:57
18/30 anonim válasza:
Szívesebben nézném meg egy orvos napi vlogjait, de neki nincs ennyi ideje, nagyobb a felelőssége, meg orvosi titoktartás stb... de ezekről a vlogokról minden elmondható, csak az nem hogy érdekes.
2022. febr. 5. 15:59
19/30 anonim válasza:
Kérdező, szerintem próbáld kicsit megszűrni, hogy milyen tartalmakat fogyasztasz a neten, mert ez a legalja.
Vannak jó tartalomgyártók is youtube-on, nem kell a legsz#rabbat nézni. Ez tipikusan az a hulladék csaj, aki semmihez nem ért, ezért mutogatja magát a közösségi médián.
2022. febr. 5. 16:01
20/30 anonim válasza:
Engem sem kifejezetten érdekel. Eleve nem rajongok az utazásért, nem értem, emberek hogy bírják ennyire élvezni azt a rengeteg kényelmetlenséget. Meg egyébként sem szoktam céltalanul nézni videókat, nekem ez nem szórakoztató annyira. Dehát ízlések és pofonok, ha ők boldogok, akkor oké, maximum nem én vagyok a célközönség. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!