Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez neked hogy esne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez neked hogy esne?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy szerelmes vagy valakibe titokban (aki amúgy már ismerősöd vagy simán barátod), és az illető neked mondja el, hogy bár szeretne kapcsolatot, de mostanában senki nem mozgatta meg, nem szerelmes most senkibe.

Hogy esne neked, miközben te érzel iránta már valamit? Ebből gyakorlatilag megtudhattad, hogy ő nem érez irántad semmit "úgy".

Írjátok oda, hogy fiúk vagy lányok vagytok, köszi.

2022. febr. 5. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár szomorú lennék, azért megnyugtatna, hogy tudom az igazságot.
2022. febr. 5. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért finoman tudatnám vele, hogy mi a helyzet részemről. Nem sok,de van esély arra,hogy ő ugyanígy nem mer lépni. Exemmel pont ez volt a helyzet... Ugyanezt így elő próbálta adni nekem,majd be kamikazéztem azzal,hogy színt vallottam. És bejött.

Bár hosszú távon jobban jártam volna ha csendbe maradok,de ez már más tészta 😂

2022. febr. 5. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Hűha, jön a tavasz! XD

Szarul esne, ahogy esett is annak idején. Egy férfi ilyenkor felfújja a pofáját, betűri a pulcsiját az alsónadrágjába, és továbbáll. Egy nő pedig 1001 praktikával túlteszi magát a dolgon.

A kisfiúk és kislányok meg álomba sírják magukat, vagy rosszabb esetben önveszély-okozással fenyegetőznek. De hát az életben előfordul, hogy elutasítják az embert. Majd lesz, aki odáig lesz érted, még meg is unod.

43F

2022. febr. 5. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván fájna, viszont így, hogy már nem tudnék reménykedni sokkal könnyebb lenne túltennem magam az egészen.
2022. febr. 5. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb tudni mint nem tudni.
2022. febr. 5. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom elképzelni ezt a helyzetet, az az igazság.😅

Amúgy nem mondanék neki semmit. Csinálnám tovább a saját dolgaimat. Nem lenne kihatással az életemre.

2022. febr. 5. 16:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Férfiaktól kérdezem, el tudjátok képzelni, hogy van olyan pasi, aki emiatt ellenségesebben viselkedik a nővel? Mert megtudja, hogy a nő nem akar tőle semmi, hiába reménykedett.

Nem arra célzok, hogy megveri, vagy ilyesmi, hanem, hogy bunkón beszól neki valami más téma kapcsán, anélkül, hogy felfedné az igazi okát, vagyis az érzéseit.

2022. febr. 5. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Természetesen. A hisztis hülyegyerekek pontosan ezt teszik, ahogy írod. És nyilvánvalóan közbe várják,hogy könyörögj neki hogy árulja már el mi baja van. Persze aki épkézláb elmével rendelkezik nyel egy nagyot, de megy minden tovább mint azelőtt.
2022. febr. 5. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!