Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kaptál utoljára ágyba reggelit?
Figyelt kérdés
Mit kèszített párod?2022. febr. 5. 06:59
21/24 anonim válasza:
Mi nem eszünk az ágyban, mert kényelmetlen és gusztustalan. Mindketten olyan helyen nőttünk fel, ahol az asztalnál ülve étkezünk. Mint a civilizált emberek általában. Plusz ébredés után még min.egy óráig nem ehetek eü.okokból, de magamtól sem tennék. Tehát nyilván a férjem, aki ismer engem és a szokásaimat, valamint azonos szociokulturális közegből szármzunk, soha nem hozna ágyba reggelit a fenti okokból. Tehát számodra nem releváns, hogy én mikor (nem) eszem az ágyban. A "kérdésed" valójában nem kérdés, hanem annak kifejezése, mennyire romantikus, cuki a csajod. (A négy kolbászból következtettem arra, hogy te vagy a pasi, ellenkező esetben ne zabálj ennyit.) Tehát hurrá, sok boldogságot a szupcsi kapcsolatodhoz, amit amúgy mindenki magasról leszar.
23/24 A kérdező kommentje:
21#Mièrt, a tekapcsolatodat kit èrdekli? Ha nem írsz èszre se vettük volna...
1: nem azt írtam, hogy megettem mindent.
2:nem szokásom zabálni
3: Az, hogy számodra mi az undorító, nem izgat. Vannak emberek akiket a törődès jobban èrdekel.
4: Hogy ki milyen kultúrából èrkezzik? Belerúgsz egy csomó emberbe, nem gondolván bele, hogy ez egy magán vèlemènyről szóló kèrdès, ahol ha azt írod, hogy "Mi nem szoktunk ágyban enni" akkor egy olyan választ adtál volna, ahol mèg el is hinnèm, hogy kultúrált helyről származol. Az biztos hogy beteg vagy, csak szerint nem a gyomrodnál, hanem valahol ott fent a toronyban....
2022. febr. 7. 07:33
24/24 anonim válasza:
Ugyan, Kérdező!
Nem veled van baja, saját magával, ha ágyban eszik, ha nem. Hagyd, szóra sem érdemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!