Hány órakor eszel utoljára?
Figyelt kérdés
Nagyjából hány órakor szoktál utoljára enni és miért pont akkor? Az időbeosztásod így engedi, esetleg diéta vagy más egyéb miatt?2019. ápr. 25. 16:33
1/8 anonim válasza:
én nekem vátlozó de általában 8 után már nem eszek. fogyózni majd kicsit később kezdek el (felszedtem 5-7 kilót ami nem áll túl jól) de azért nem eszek azután mert szüleim már 19kor alszanak és minden hangos (kenyeres szatyor, mikró stb. igen mérgesek tudnak lenni mivel 3:40kor kelnek hogy beérjenek dolgozni.
19/L
2/8 anonim válasza:
20-21 között, de van hogy később. Én későn kelek 8:30-9:00. Kora este sokszor edzem, ezért tolódik ki a vacsi.
3/8 anonim válasza:
Amikor éhes vagyok. 10 után már ritkán vagyok fent. Álmomban nem szoktam enni 😁
4/8 anonim válasza:
17:00 - 17:15. Utána már nem esik jól az étel.
5/8 anonim válasza:
7.45-től vacsi, desszerttel vagy ràgcsàlnivalóval együtt 9 ig befejezem. Utàna màr nem eszem. Időbeosztàs, éhség alapjàn, és a diétàm is így jön ki a legjobban napi 3 étkezéssel.
6/8 anonim válasza:
Nem szoktam tervezni. Amikor jólesik és egyúttal nincs más éppen a konyhában:) Ez történhet bármikor:) Még akár este 10kor is szóbajöhet egy tízórai akár:)
7/8 anonim válasza:
Reggel nyolckor. És mielőtt bárki lepontozva, éjszakai műszakban dolgozom, és olyankor érek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!