Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulis lány és nem bulis fiú között lehet jó kapcsolat?
Hááát... Én bulis lány voltam és az első barátom nem volt bulis fiú. Mi a két véglet voltunk, én akkor kezdtem el bulizni, nagyon toltam, imádtam, kikapcsolt, jól éreztem magam. Az exem sose bulizott, sőt, szó szerint idézek "a szórakozóhelyeket mindennél jobban rühellem". Eljött velem kétszer, de annyi is volt. Zavarta, hogy én megyek, mert biztos túl sokat iszom, vagy balhézok, vagy megvernek, vagy megcsalom. Egyik sem történt meg soha. Egy idő után nem hívtam és csak ritkán mentem, mert nagyon kivolt akkor is, ha nem is bulihelyre mentem, hanem iszogatni a barátnőm szülinapján, mert hogy miért nem vele töltöm azt az estét. Amúgy miután szakítottunk, abban a szingliségemben partyztam a legnagyobbakat :D Pár év múlva amúgy ebből elég lett, már kb évente 2x-3x megyek.
Na de a lényeg, nem működött, mert ő nem volt toleráns velem.
Attól függ milyen a két fél. Pl a ti esetetekben nem hiszem, mert téged egyértelműen zavar ha bulizik le akarod majd szoktatni, viták lesznek aztán szétmentek. Persze benne van az is a pakliban hogy valaki enged.
Ha a felek elfogadják hogy olyan a másik, akkor működhet amúgy a dolog, nekem volt már olyan barátnőm is aki eléggé otthoni növény volt, én meg azért el szoktam járni. És működött a dolog, nem emiatt szakítottunk végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!