Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kell egy olyan nő az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egy olyan nő az életembe aki már nem is szeretek?

Figyelt kérdés

2évig voltunk együtt és most 8.honapja,hogy számítottam az ex barátnőmmel.Sokat találkozzunk véletszerűen hiszen egy nagyon kicsi faluban élünk mind ketten.

Ha találkozzunk azt és végig nézzek rajta kívánom öt abszolút az esetem és valamiért azt érzem mint ha férfiként elsőnek látnám öt olyan mint megakarnám őt szerezni magamnak újra.

Párszor engedtem is a kísértésnek de köztünk teljesen elmúlt minden ezt én is érzem magamról ahogy róla is!

Szóval mi okozhatja ezt az érzést?

Ha már nem szeretem öt és szerelmes sem vagyok akkor a vagy vihet engem azaz a teste ?

Hogyan engedjem ezt el végre normálisan végleg ??

2022. febr. 2. 20:53
A kérdező szavazást indított:
Igen szerelmes vagyok még mindig
Nem már nem szeretem öt
Csak a teste érdekel
8 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az hogy nincs még más.
2022. febr. 2. 20:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen az is meg lehet.
2022. febr. 2. 20:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincs mások azóta sem sajnos
2022. febr. 2. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Idővel lett másik kapcsolatom és kiderült valóban csak a teste érdekelt.Csak az itt a baj hogy 10/9-es az ex teste és hát ezért volt valójában :)
2022. febr. 4. 09:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretd, aljasság nem szakítani, viszont kihasználni, hogy legyen néha valaki mellé odabújni.
2022. febr. 4. 18:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Mind a kettőnek jól jött a végén a szakítás mivel már nem szerettük egymást.Viszont nem használtam őt ki!Szimplán pár hónap alatt 2-3szor megpróbáltuk de nem ment.

De ahogy írtam is iszonyat formás a teste és nagyon ott van kinézetre a lány! Sőt eddig vele éltem át a legintenzívebb és legjobb szexuális élményeimet. :)

Ezért nem tudtam hova tenni őt.

Gondolom én

2022. febr. 4. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes bele!!! Az a bajod drága, hogy mivel nincs jelenleg más!!!! Találsz másik csajt magadnak, meg a teste se fog nagyon érdekelni mint most!!! Ha nagy szerelem lett volna, nem szakítottak vna. És ahogy le vontam a konzekvenciat, nem is voltál bele szerelmes, hanem a teste tetszett a külseje és kész!! Mert abszolút nem írtál másról!!! Hagyd öt, keress mást mert addig így fogsz kinlodni és csak magaddal cseszel ki
2022. febr. 5. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!