Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy olyan nő az életembe aki már nem is szeretek?
2évig voltunk együtt és most 8.honapja,hogy számítottam az ex barátnőmmel.Sokat találkozzunk véletszerűen hiszen egy nagyon kicsi faluban élünk mind ketten.
Ha találkozzunk azt és végig nézzek rajta kívánom öt abszolút az esetem és valamiért azt érzem mint ha férfiként elsőnek látnám öt olyan mint megakarnám őt szerezni magamnak újra.
Párszor engedtem is a kísértésnek de köztünk teljesen elmúlt minden ezt én is érzem magamról ahogy róla is!
Szóval mi okozhatja ezt az érzést?
Ha már nem szeretem öt és szerelmes sem vagyok akkor a vagy vihet engem azaz a teste ?
Hogyan engedjem ezt el végre normálisan végleg ??
Mind a kettőnek jól jött a végén a szakítás mivel már nem szerettük egymást.Viszont nem használtam őt ki!Szimplán pár hónap alatt 2-3szor megpróbáltuk de nem ment.
De ahogy írtam is iszonyat formás a teste és nagyon ott van kinézetre a lány! Sőt eddig vele éltem át a legintenzívebb és legjobb szexuális élményeimet. :)
Ezért nem tudtam hova tenni őt.
Gondolom én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!