Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez??Már elengedtem volna?
Amikor újra találkozunk a gyerek miatt,nem mozgat meg bennem semmit a látványa.. Inkább düh fog el..És csak gondolkodom ott,hogy te jó ég.. kitől van nekem gyerek..és mit szerettem ezen az emberen..semmit nem változott,ugyan az az unott fej,ugyan az az arrogáns hozzáállás..
Azt hittem nehezebb lesz, még éreztem valamit,de a legutóbbi után most ezt érzem...úgy érzem ha újra együtt lennénk sem változna semmi...És most teljesen úgy érzem így a legjobb..A kapcsolat alatt is ilyen volt,nem mutatta ki soha amit érez..Soha nem mondta szeretlek, hiányzol... Ő egy 30 éves nő.. Inkább közönyt érzek,mintsem hogy jajj meg lennék veszve miatta..
Ha valóban túl lennel rajta, nem írnál ki kérdést róla, de azon az úton vagy, lassan elengeded.
A gyerekre ne vetitsd ki az exed rossz tulajdonságaiból fakadó ellenszenved. Hasonlítani fog rá, hiszen ő az anyja, így erre külön figyelj, hogy később se éreztesd vele.
Szó nincs arról,hogy a gyereke vetítenèm ki!Imádom,a mindenem..De ahogy az első írta,rajta vagyok az úton..Az előző talinal még zavarodott voltam,de a mostani egyértelművé tette,hogy nincs helyem mellette..Furcsa érzés..Olyan üresség..vagy nem is tudom elmondani!
Gondolom még kicsi a gyerek, később lehet ebből gond, sajnos szokott is, azért írtam, hogy figyelj erre.
Én írtam és nem az első, hogy rajta vagy az elengedés útján, ezt a kommented csak megerősítette, túl még nem vagy rajta, az biztos.
Ahogy őt elnézem túl van..
Nekem nem hiányzik a sok szar amit adott..Nyilván neki sem amit én adtam..ez van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!