Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kellett volna neki szólni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellett volna neki szólni?

Figyelt kérdés
1 hete férjhez mentem amiről exemnek nem szóltam igaz beszélünk de a magánéletemhez nincs köze és most ezért haragszik rám nagyon de nagyon miért akart róla ugyan tudni
2022. jan. 31. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

pont telibef*som, mit gondolnak az exeim rólam

nőj fel, könnyebb lesz az élet úgy

2022. jan. 31. 18:46
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Férjes asszonyként ilyeneken aggósz?

Tiltsd le az exed. Semmi köze hozzád, gondolom azért mérges, mert akar tőled valamit.

Tiltsd le!

2022. jan. 31. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis tiltsd le, ha akarod... Ha nem, akkor nem. Nekem mindegy.

Érdekel még az exed?

2022. jan. 31. 18:51
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
A kérdés, hogy milyen kapcsolat maradt kettőtök között? Mert mondjuk ha jóbarátok maradtatok, akkor persze, hogy rosszul esik, hogy egy ilyen eseményről még csak említést sem tettél. De ha csak arról van szó, hogy ő még szeretne párszor megfektetni, de amúgy rohadtul nem értékel, mint emberi lényt, akkor baromira nincs köze hozzá.
2022. jan. 31. 18:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ezt a kérdést tetted fel nem rég ,kicsit átfogalmazva .
2022. jan. 31. 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
27%

gyerek van?

mert nekem erről a sztoriról az jut eszembe, mikor egyik ismerősöm szakított a nőjével és a nő meg az új bikája ezt úgy gondolta el, hogy akkor a haverom a gyerekével is szakít.

és akkor jött az ellennevelés, majd kikapták a kisgyerek kezéből a telefont ha az apjával beszélt, majd anyu kötelezte a kisgyereket, hogy szólítsa apának a bikáját...aztán fura módon eltört műapu minden végtagja, anyának szét lett vágva az arca és utána felfogták, hogy anya csak egy van...de apa is.

2022. jan. 31. 19:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért akart róla tudni, amiért te nem akartad elmondani, pedig elvileg életed nagy napja.

Talonban tartottad.

2022. jan. 31. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Sose értetttem miért kell haverkodni az exekkel. Úgyse sül ki jó belőle. Nem kell persze haragban lenni meg kígyót-békát kiabálni a másikra, de szerintem a túl közeli kapcsolat se egészséges. És az se hogy friss házasként te ezen agyalsz. Az lenne a normális ha lefosnád, mit gondol az exed. Most épp a fellegekben kellene járnod, hiszen most mentél férjehz.
2022. jan. 31. 19:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért beszélgetsz vele?
2022. jan. 31. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne akarna? Ha eddig is beszélgettetek, akkor ez lényeges téma, és ha nem tévedek, eddig is a magánéletetek volt az érdeklődés célja, nagyon nem a munkahelyed céges ügyei.

Nem az a kérdés, hogy miért kellett volna szólni, hanem az, hogy miért beszélgettek. A +1 kérdés, hogy miért zavar, ha ezért haragszik, és hogy miért nem mondtad el előtte!

2022. jan. 31. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!