Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes lenne hagynom, hogy megcsókoljon?
Utolsó válszoló, igen így van, nyilván nem egyszer csókolóztunk másfél év alatt, én személyre értettem
Köszönöm szépen a válaszodat, elkeserítő, hogy sokan ilyen csúnyán leszólják a másikat egy kérdés miatt, és inkább az oltogatások mennek, nincsenek problémáim, nincs szükségem kezelésre, szomorú, hogy iyen stílusban válaszoltok meg egy ártatlan kérdést, azért mert anonim az oldal, attól még megadhatjuk a tiszeletet, nem kell hozzámvágni, hogy ,,13 évesnek néznélek”, csak mert nekem nagyobb érték egy csók, mint másnak.
Utolsó válaszoló, neked köszönöm szépen a tanácsot, az egyetlen válasz a tied volt, ami tényleg értelmes volt és igazad is van:)

✅ 1.) Ha ennyire kötődtél az elsőhöz, hogy utána semmilyen pasival sem voltál. ( annak ellenére, hogy csak 1 db csók csattant el - semmi más )
✅ 2.) Akkor ez a második csók - biztos hogy távkapcsolatot fog eredményezni (a szívedben), elkezdesz reménykedni és várod hogy folytatása legyen, X év után haza érjen és veled legyen. Ami sose fog megtörténni...
✅ 3.) A kérdés az, hogy képes vagy elengedni, miután külföldre költözik ? Képes leszel e elfelejteni?
✅ 4.) Mivel 100%-ban esélytelen, hogy lesz folytatása. Így nincs is értelme bele vágni számodra - mert te tudod magadról hogy egy "KÖTŐDŐ" típusú lány vagy ! AKI NEHEZEN DOLGOZZA FEL A SZAKÍTÁST !

KÉRDEZŐ: "Utolsó válaszoló, neked köszönöm szépen a tanácsot, az egyetlen válasz a tied volt, ami tényleg értelmes volt és igazad is van:)
1️⃣ MEG az #5-ösé ! Akinek fingja sem volt a félig leírt dologról...
2️⃣ Bakker, a felét kihagytad :D hogy külföldre költözik a srác ! Enélkül hogy a francba legyek képes OKOSAT írni :D
3️⃣ A #10-esnek meg már meg volt a lehetősége okosat írni, mert ő már tudatában volt annak, hogy KÜLFÖLD-re megy a srác...
4️⃣ Nekem ez nem adatott meg :D Nekem a kisujjamból kellett volna kiszopnom :3
Utolsó előtti válaszoló: köszönöm szépen a válaszodat, igen, sajnos nagyon kötődök, nehezen engedek el embereket, valószínűleg emiatt nem kéne. Nem egy db csók csattant el az első barátommal, csak ő volt az egyetlen fiú, akivel csináltam. Sajnos elég nehéz ez, ezért is írtam ki a kérdést, pedig sosem kérdezem ilyesmit az oldalon.
Utolsó válaszoló: azt leírtam, hogy valami miatt nem lesz semmi ebből, számomra úgy tűnt, hogy ennyi infó elég, nem baj egyébként, ha valaki ennyi infóból nem tud válaszolni, csak ne kezeljük le a másikat (ezzel nem kifejezetten rád célzom).

Én azt mondom, hogy ha ő igazán szeretne, biztos hogy magával vinne / magával unszolna :)
Keres olyat, akivel ugyan ilyen a kapcsolatot. Aki ugyan ilyen érzelmet tud kiváltani belőled. CSAK ! Az az illető a jövőjét veled képzelné el.
♥️ Ha valakit kedvelnék, valahogy megoldanánk. ♥️ Rá venném, hogy velem jöjjön, vagy én várnék a NAGY ÚTRA !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!