Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes lenne hagynom, hogy megcsókoljon?

“ de tekintve hogy csak a 2. csók lenne az életemben, nem tudom helyes lenne-e, ha hagynám, miközben tudjuk, hogy lehet ebből nem lesz több.”
Azt írtad, ő is hasonlóan érez irántad. Miért ne lehetne belőle több?

✅ Én sem értettem !
✅ Tényleg, a lényegi hiányosság miatt, hogy a francba válaszoljuk meg ?
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PÉLDÁUL : ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ Vallásos vagy ? Fontos neked, hogy akivel összejössz, avval egy életre szóló kapcsolat legyen ?
✅ Tehát te nem akarsz házasságon kívüli szexet/szerelmet ?
✅ És te tudod róla, hogy nem fog feleségül venni egyből ?
✅ És azt is tudod, hogy valszeg csak egy próbára/kalandra kellesz neki ?
❌ SZÓVAL HA NEM MONDOD EL A LÉNYEGET, akkor csak találgatni fogunk, és sötétben tapogatni...
Családjával nemsokára küldöldre költöznek, megbeszéltük, hogy távkapcsolatot nem szeretnénk, én ráadásul nem tudnék a jövőben miatta kimenni külföldre, a választott szakmám ideköt, ő meg most sokáig kint lesz fixen, ha vissza is költöznr miattam, akkor se mostanában
Ettől függetlenül ebben a helyzetben is jólesne a csók, erre vonatkozott a kérdésem, hogy hagyjam inkább, vagy inkább tegyük meg míg velem van
Az utóbbi válaszolónak mondom, hogy igen, tudom, hogy nem fog senki egyből feleségül venni, de más, amikor olyannak hagyom, akivel tudom, hogy van jövőm.
Másrészről viszont fontos nekem, nem szeretném megbánni, hogy elszalasztottam.

Volt egy másfél éves korábbi kapcsolatod és egyszer csókolóztál csak?
Ha az előző kapcsolatod után kiderült, hogy kötődési problémáid vannak, akkor neked kell tudni, hogy meg fog-e viselni ez a helyzet.
Szerintem egy önismereti kurzus nem ártana.

Szerintem úgy értette, hogy a második ember lenne, akivel csókolózna, nem összesen a második. De javíts ki kérdező, ha tévedek.
Egyébként ezt csak te tudod eldönteni. Nyilván most is kötődsz hozzá, de a csók miatt lehet még jobban kötődnél, és egy hosszabb feldolgozási folyamat lenne. Viszont az is lehet, hogy inkább a kihagyott lehetőség miatt lenne ugyanez. Ez azon múlik, hogy te milyen személyiség vagy. Tényleg megelégednél a csókkal, szép emlék lenne, amivel le tudnád zárni, vagy csak só a nyílt sebbe. Ezt fontold meg, aztán cselekedj, ahogy jónak érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!