Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Helyes lenne hagynom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes lenne hagynom, hogy megcsókoljon?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, volt egy egy komolynak induló másfél éves párkapcsolatom, 2 éve lett vége, elég fájdalmas volt az elválás, így nem is nagyon engedtem közelebb magamhoz fiút azóta. Ő volt az első és egyetlen barátom, első szerelem, első csók. Hónapok óta viszont nagyon közel állok egy fiúhoz lelkileg, szerelmesnek érzem magam, ő is az belém. Viszont sajnos van egy akadályozó tényező, ami miatt valószínű nem fogunk összejönni. Jól érzem magam vele, nagyon jólesne, ha megcsókolna, de tekintve hogy csak a 2. csók lenne az életemben, nem tudom helyes lenne-e, ha hagynám, miközben tudjuk, hogy lehet ebből nem lesz több. Kíváncsi vagyok a véleményekre, tudom, hogy nem kéne túlagyalnom, de sajnos ez van, fontos dolog nekem a csók, számomra a szerelem jele, ezért rágódom rajta sajnos.

2022. jan. 31. 00:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

“ de tekintve hogy csak a 2. csók lenne az életemben, nem tudom helyes lenne-e, ha hagynám, miközben tudjuk, hogy lehet ebből nem lesz több.”

Azt írtad, ő is hasonlóan érez irántad. Miért ne lehetne belőle több?

2022. jan. 31. 00:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Az akadályozó tényező miatt, azt nem szeretném most kifejteni, elég zűrös:/
2022. jan. 31. 00:34
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Konkrétan akkor teljesen feleslegesen tetted fel a kérdést.
2022. jan. 31. 00:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Konkrétan akkor te nem értetted meg a kérdést.
2022. jan. 31. 00:55
 5/15 anonim ***** válasza:
48%

✅ Én sem értettem !

✅ Tényleg, a lényegi hiányosság miatt, hogy a francba válaszoljuk meg ?

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ PÉLDÁUL : ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

✅ Vallásos vagy ? Fontos neked, hogy akivel összejössz, avval egy életre szóló kapcsolat legyen ?

✅ Tehát te nem akarsz házasságon kívüli szexet/szerelmet ?

✅ És te tudod róla, hogy nem fog feleségül venni egyből ?

✅ És azt is tudod, hogy valszeg csak egy próbára/kalandra kellesz neki ?

❌ SZÓVAL HA NEM MONDOD EL A LÉNYEGET, akkor csak találgatni fogunk, és sötétben tapogatni...

2022. jan. 31. 02:19
 6/15 A kérdező kommentje:

Családjával nemsokára küldöldre költöznek, megbeszéltük, hogy távkapcsolatot nem szeretnénk, én ráadásul nem tudnék a jövőben miatta kimenni külföldre, a választott szakmám ideköt, ő meg most sokáig kint lesz fixen, ha vissza is költöznr miattam, akkor se mostanában

Ettől függetlenül ebben a helyzetben is jólesne a csók, erre vonatkozott a kérdésem, hogy hagyjam inkább, vagy inkább tegyük meg míg velem van

Az utóbbi válaszolónak mondom, hogy igen, tudom, hogy nem fog senki egyből feleségül venni, de más, amikor olyannak hagyom, akivel tudom, hogy van jövőm.

Másrészről viszont fontos nekem, nem szeretném megbánni, hogy elszalasztottam.

2022. jan. 31. 03:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy másfél éves korábbi kapcsolatod és egyszer csókolóztál csak?

Ha az előző kapcsolatod után kiderült, hogy kötődési problémáid vannak, akkor neked kell tudni, hogy meg fog-e viselni ez a helyzet.

Szerintem egy önismereti kurzus nem ártana.

2022. jan. 31. 06:14
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
A kérdésed alapján kb. 13 évesnek néznélek. Mit lehet egy nyamvadt csókon ennyit problémázni, hogy még kérdést is írsz ki róla? Még ha dugás lenne, azt mondom, ok.
2022. jan. 31. 07:28
 9/15 anonim ***** válasza:
63%
Egyetértek az előzőekkel. Ha másfél év alatt nemhogy szex nem volt, de csók is csak egyszer, akkor neked nagyon súlyos problémáid vannak.
2022. jan. 31. 08:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy értette, hogy a második ember lenne, akivel csókolózna, nem összesen a második. De javíts ki kérdező, ha tévedek.

Egyébként ezt csak te tudod eldönteni. Nyilván most is kötődsz hozzá, de a csók miatt lehet még jobban kötődnél, és egy hosszabb feldolgozási folyamat lenne. Viszont az is lehet, hogy inkább a kihagyott lehetőség miatt lenne ugyanez. Ez azon múlik, hogy te milyen személyiség vagy. Tényleg megelégednél a csókkal, szép emlék lenne, amivel le tudnád zárni, vagy csak só a nyílt sebbe. Ezt fontold meg, aztán cselekedj, ahogy jónak érzed.

2022. jan. 31. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!