Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már nem érdeklem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Adott egy fiú, akivel nagyon jól voltunk. Már régebbről ismertük egymást, jóban is voltunk, csak aztán ez az egész félbe szakadt. Évekkel később írt és újra elkezdtünk beszélgetni. Egy hullámhosszon voltunk mindennel kapcsolatban. Szerette volna ha találkoznánk, ezt is ő kezdeményezte. Ebből az lett, hogy 2 napot együtt töltöttünk. Lefeküdtünk és rengeteget csókolóztunk az idő alatt. Sokszor simogatott, magához húzott, összebújtunk stb. Aztán hazament és azóta azt érzem, hogy teljesen visszavett ebből az egész⁹l. Már nem ír annyit, valahogy olyan erőltetett a beszélgetés is.

Teljesen összezavart. Tényleg csak ennyire kellettem neki?

2022. jan. 30. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
37%
Simàn lehet hogy érdekled, de mit vársz? Költözzön oda azonnal? 😅
2022. jan. 30. 22:07
 2/2 anonim válasza:
100%
Ne gondoljunk egyből a legrosszabbra :)... A férfiak sokszor megijednek ha egy "komoly" kapcsolat lehetőségének közelébe kerülnek. Nem feltétlen csak kihasznált, ahogy írod én úgy értelmezem kölcsönös lehet a dolog köztetek. Valószínűleg csak fél meglépni a dolgot, így inkább kihátrál belőle. Egy kérdést szerintem megér mire fel ez a hirtelen hozzá(d) állás változás. Mert ugye a kommunikáció az egyik legfontosabb eleme a kapcsolatoknak.
2022. jan. 30. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!