Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan aki SAJÁT MAGÁN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki SAJÁT MAGÁN vette észre hogy ő a bántalmazó fél a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt most nem a fizikaira gondolok.

Sajnos én (az amúgy valós) depressziómra hivatkozva tettem meg elég sokmindent a párommal, aki ennek ellenére kitartott mellettem.

Most próbálom helyrehozni a dolgokat, a tükörbe se tudok belenézni, és mindig mikor ránézek, azon kattogok hogy meg sem érdemlem.

Rengetegszer volt hogy hisztivel értem el amit akartam, mert ha nem úgy volt valami ahogy kitaláltam, nem bírtam elviselni. Sajnos otthon engem elnyomnak, és magamra vettem egy amolyan "az erősebb kutya bæszik" stílust, amit amúgy a kapcsolatomon kívűl sikerült otthonhagyni. (Pl csak akkor hallanak meg ha kiabálsz, ha nem vagy elég határozott el vagy nyomva, nem érdekel senkit a véleményed, hacsaknem vitathatatlan tényként tálalod, hebegés-habogás nem fér bele, muszáj hogy igazad legyen mert ha nem, akkor évekig hallgathatod hogy elrontottad és hibáztál, szerintem értitek.)

Nagyon megbántam ahogy viselkedtem (mentségemre szóljon- bár itt nincs mentség -hogy nem is vettem észre milyen elviselhetetlen vagyok, csak mikor kezdett tőlem eltávolodni.

Szívesen beszélgetnék más olyannal aki szintén nagyot hibázott, de belátta, és minden erejével azon van hogy a jelenlegi vagy a jövőbeli kapcsolatában ez ne történhessen meg újra.

23N

2022. jan. 30. 03:23
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Legkozelebb odafigyelsz. Fital vagy meg. Nincs vege az eletednek.
2022. jan. 30. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos meglátás, sokan egyáltalán nem, vagy csak jóval később jutnak el idáig. A depresszióddal jársz pszichológushoz? Nem lehetséges, hogy más is van mellette (pl. borderline)?
2022. jan. 30. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Igen, oda-vissza bántják egymást a felek. A jelenlegi páromat azzal büntetem 5 éve, hogy nem fekszem le vele. Visszakap mindent, amit nekem okozott éveken át. Nem tud szeretőt tartani, mert depressziós és mert nélkülem hontalan. Tőlem tarthatna, de látom, hogy nem képes rá.
2022. jan. 30. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3. És miért jó neked ez a piti kis bosszúállósdi? Ha bántott, akkor szakíts vele, különben te sem vagy jobb.
2023. jan. 18. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
4-es, és küldjem vissza az albérleti szobájába, hogy többé ne lehessen együtt a gyerekével normálisan? Egy egész lakást nem tud kibérelni vagy legalábbis amellett autót nem tudna fenntartani, emiatt alig látná a gyereket. Egyértelmű, hogy ezért nem költözik el. De biztos sokkal rendesebb lennék, ha kidobnám.😄
2023. jan. 18. 18:01
 6/6 anonim válasza:
100%
5. Úgy mondod, mintha az előző hozzászólásodban leírtad volna, hogy van gyereketek😃
2023. jan. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!