Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a férj/feleség helyében?
Nem kell személyeskedni, elméleti kérdés.
Ha meghaladja a képességeidet a normális válasz, akkor ne kommentelj!
A normális válaszokat, legyen az - vagy + megköszönöm.
A feleség tanárnő egy gimnáziumban. Tetszik a fiúnak, és ezt tudja is.
A férj rendezvényszervező. Tudja, hogy ki/mi a fiú.
A fiú végzős gimnazista, egy országos szinten gazdag családból származik.
A pár egy, a férj által szervezett és koordinált, kiemelt rendezvényen van, ahol megjelenik a fiú, a családi cég képviseletében, mint kiemelt adományozók.
Amikor a pár odamegy köszönni a fiúnak, és a férj megkérdezi, hogy talál-e valami kedvére valót a teremben, a fiú a nő szemébe nézve közli a férfival, hogy csupán egy dolgot, a nejét.
A volt férjem (idősebb is volt nálam), ilyen helyzetben megveregette a fiatalember vállát és elviccelte, vagy mondott neki valami biztatót, hogy rá is biztos várnak a szép lányok.
A jelenlegim meg fiatalabb nálam, ő haverosabban kezeli ezt, egyenrangúan, úgy értem nem olyan apáskodva lekezelve a kölyköt, mivel ő is fiatal még, harminc.
Nőként nem fordul elő, legfeljebb velem egykorú csajokkal vagy idősebbekkel (ó te ribi, azanyádúristenit de jó neked stílusban :D), de ők barátnők, és nekem mondják, nem a páromnak, igaz ott van, de nem neki udvarolnak. Idegen nők, pláne fiatal lányok nem tesznek megjegyzést férfiakra.
Jót nevetnék. A férj és feleség helyében is.
Amúgy kétlem, hogy létezik olyan gimis gyerek, aki ilyent mondana.
Szerintem ezt a helyzetet minden épeszű felnőtt kinevetné.
Egyébként nem hiszem el, hogy egy ilyen környezetben egy értelmes, gazdag családból származó fiatal ilyen szánalmasan viselkedne.
Oke. En no vagyok amugy. Ha a ferfi lennek, semmit. Szemem se rebbenne kifele. A 18 eves fiu oltari budos parasztsagot mondott, esetleg azert, mert a kelet-europai penzes gyerekeknek nem volt gyerekszobajuk. De ket felnott ember nem megy ala.
Mint no, aki szereti a fiatal fiukat, egy ilyen huzastol duhos lennek, es almaimban sem gondolnek ra. Mint tanar, amugy sem kezdenek tanitvannyal, de az a lenyeg, hogy szereptevesztes tortent. Ez se nem bok, se nem vonzo, ez proszto, ahogy van.
"a férj megkérdezi, hogy talál-e valami kedvére valót a teremben"
egyébként ez milyen kérdés már? aukciós rendezvényen voltak, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!