Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha fontos vagyok neki, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fontos vagyok neki, miért tilt le?

Figyelt kérdés
Meg ismertem valakit,akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk, ugy éreztem, hogy a sors okkal sodort egymás útjába. Találkoztunk néhányszor, de nem történt köztünk szexuális kapcsolat. Nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában, de elég rizikós kakcsolat volt, mind2 fél részéről. Olyan kapcsolat aminek jövője nem lehet. A lényeg, hogy azt mondta, hogy meg kell találja önmagát és nagy nyomás van rajta, de fontos vagyok neki. Erre néhány napra rá letiltott.(A történethez hozza tartozik, hogy, őszintén elmondam az érzéseimet iránta, különlegesnek tartottam őt.) őszinte voltam és lehetséges, hogy elijesztettem magamtól? Bíztam benne és azt hittem ő is őszinte velem...Ennyire megalázva és megbántva sosem éreztem magam. Valószínű többet láttam benne mint amennyi volt.azon gondolkodom, hogy talán a letiltasnak köze van ahoz, hogy idő kell neki amig rendbe teszi az életet, vagy csak egyszerűen fogadjam el, hogy szó nélkül lelépett és valószínűleg látni sem akar soha többet?

2022. jan. 25. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta, hogy meg kell találja önmagát és nagy nyomás van rajta"

Ez akkora egy bullshit duma, pláne miután elmondtad neki hogy érzel iránta. Ez a lényeg, ő nem így érez. De ezt másképp is a tudtodra adhatta volna..gyáva alak.

2022. jan. 25. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
A szövegből nem tudom kivenni, hogy te vagy-e a hölgy csak tippelek. Velem a nők szokták csinálni ezt kb. már 3x átéltem.
2022. jan. 25. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Így tud túllépni rajtad ha nem lát közösségen
2022. jan. 25. 17:44
 4/10 A kérdező kommentje:

#1- az utóbbi időben többször is azt mondta, hogy félt engem és nem akar bántani, mintha bűntudata lenne valamiért...

Sosem hittem a szavakban, nehezen is bízok meg az emberekben, - ezt jól tudta. mindig abban hittem, hogy a szem a lélek tükre és az ő tekintete mindig annyira őszinte volt.. A szavai is azt sugallták, hogy több van benne is érzelmileg. Nagyon örvendek, hogy nem történt köztünk semmi mert így is akkora hülyének érzem magam...

2022. jan. 25. 17:52
 5/10 A kérdező kommentje:
2# - igen, én vagyok a hölgy..
2022. jan. 25. 17:53
 6/10 A kérdező kommentje:
2# nagyon sajnálom, hogy te is átélted ezt! Borzalmas érzés! Remélem hamar túl tetted magad rajta és soha többet nem történik ilyen!
2022. jan. 25. 17:55
 7/10 A kérdező kommentje:
3# ezt komolyan gondolod, vagy trollkodsz? Hiú reményeket nem szeretnék táplálni, egyszerűen csak próbálok válaszokra találni
2022. jan. 25. 17:57
 8/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Az első alkalom mindig pocsék. Na a többi sem volt valami könnyű menet számomra jó pár napra a padlóra vágott érzelmileg. Sosem értettem én sem az ilyen viselkedést szó nélküli elutasítás vagy csak üzenetben szakítás ez szerintem a legaljasabb dolog.

2022. jan. 25. 18:00
 9/10 A kérdező kommentje:
2-es. Teljes mértékben egyetértek veled
2022. jan. 25. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezzel (és még sok mással) elérték nálam, hogy nagyon zárkózott vagyok nehezen bízok meg valakiben és ez az ismerkedés rovására megy.
2022. jan. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!