Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritkán fordul elő, hogy ennyire nem tudok ránézni valakire, de most ez a helyzet. Tudtok erre valami ,,praktikát" ? Hogy fejben ezt hogyan tegyem rendbe?
Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 21:31
1/10 anonim válasza:
- ne nézz rá
- vegyél fel hegesztő szemüveget
- fesd ki magad bohócnak, +1 karma pontért Jokernek
Persze azt is lehet, hogy mostantól jól fogsz kinézni és akkor nem lesz ilyen gondod többet.
2/10 anonim válasza:
Most annyira bejön, hogy nem mersz ránézni vagy nem jön be, de ő szerelmes beléd és nem tudod hogyan kerüld?
3/10 anonim válasza:
De miért kell mindenáron rá nézned? Talán a főnököd?
4/10 anonim válasza:
Nyáron vegyél fel napszemüveget és úgy nézd. :D Aztán már mikor a rejtett nézés önbizalmat ad, akkor elkezdheted napszemüveg nélkül.
5/10 anonim válasza:
2-es szerinted ha nem jönne be neki, akkor ez kérdés lenne?
Nyilván nagyon bejön neki.
6/10 A kérdező kommentje:
Annyira bejön, hogy nem tudok ránézni, nem tudok vele szemezni. Kollégák vagyunk egyébként, kb heti egy nap látom, olyan a beosztásunk. És most ma elszúrtam.
2022. jan. 24. 22:13
7/10 anonim válasza:
Te vagy az Gézu? Én sem merek rád nézni. ❤️
8/10 anonim válasza:
Szerintem csak az idő segít, hogy egy kicsit hűljön a fellángolás és aztán magadtól fogsz természetesebben viselkedni. Legalábbis nálam csak az idő segített, hogy valamivel kevésbé sutának tűnjek.
Nálam ugyanez van egy férfi kollégámmal, én nem akarom, hogy kiderüljön mennyire odavagyok érte, bár szerintem már sejti. Teljesen nem tudtam leküzdeni a kontaktus kerülést, úgyhogy én se tudok jobbat, ez már egy fél éve tart lassan.
9/10 anonim válasza:
6-os mivel szúrtad el? A szemezés amúgy szerintem nem egy egyszerű dolog. Szerintem nehéz én sem tudok meg ritkan nezek az emberek szemébe random csak akkor szoktam mikor beszélek valakivel, de én intro vagyok. Bármennyire mondják azt hogy könnyű nem az. Olyan mint egy nehéz táska. Kondi kell hozzá hogy tudd felvenni. Gondolom ilyenekkel küzdesz hogy ha nagy nehezen sikerül akkor ő nem néz rád akkor vagy maximum 1 mp amig ránézel és ő is rád. A szemezésben az emberek nagy többsége nem profi. Hm a technikán gondolkozok de lehet ha több infot tudnank rolad mint pl. Milyen jellegu munkahely beszéltél-e már vele munkaügyben, introvertált vagy-e tobb infoval talán valami kreatív szemezős technikát kitalálunk személyedre szabva. A napszemuveges ötletem munkahelyen nem ötlet. Bááár ha azt képzeled hogy van rajtad egy amolyan képzeletbeli napszemüveg amivel bárhova nézhetsz felsülés nélkül akkor talán jó ötlet lehet.
10/10 anonim válasza:
Képzeld azt, hogy egy táska amit felveszel. Es egy kedvenc taskara gondolj amit imadsz felvenni. A taska szimbolikamrol jutott ez az ötlet az eszembe. Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!