Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők kinek mit jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők kinek mit jelent az intelligens férfi fogalma?

Figyelt kérdés
Milyen egy intelligens férfi? Milyen tulajdonságai vannak? Mennyire számit egy kapcsolatban hogy egy férfi intelligens legyen?

#ferfiak #intelligencia
2022. jan. 24. 11:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell triviális dolgokat a szájába rágni meg minden szarra felhívni a figyelmét és mindent elérakni, mert van elég agysejtje ahhoz, hogy helyettem azokat mozgósítsa.
2022. jan. 24. 11:59
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem lóg a kapa a szájából. Nem minden második szava a b_zdmeg, g_eci és társai. A véleményét képes érvekkel alátámasztani és nem annyi a konfliktus megoldási készsége, hogy hangosabban ordít másoknál.
2022. jan. 24. 12:15
 3/16 anonim ***** válasza:
12%
Ahhhh, nekem elég lenne ha kielégít mindennap. Ha ez megvan, akkor felőlem lehet buta mint a tök.
2022. jan. 24. 12:39
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Legalább alapvető szinten, többféle hiteles(!) forrásból informálódva képben van hétköznapi témákkal kapcsolatban (politika, természet, kultúra, filmek, zene, földrajz, közlekedés, pénzügyek, stb). A logikai képességei rendben vannak, tud elvont fogalmakban gondolkodni, következtetni egy dologból egy másikra. Képes nagyrészt önállóan ellátni a hétköznapi, felnőtt élettel járó teendőit, ha valamit nem tud, akkor segítséget kér, nem azt várja, hogy elintézzék helyette. Tisztában van a saját és mások érzelmeivel, képes felfogni, hogy mit miért érez vagy gondol a másik vagy akár ő maga is. Az érzelmeit és gondolatait képes kifejezni is megfelelő, mások számára érthető módon. Ebből következik az is, hogy képes kulturált vitákra (NEM veszekedésre), ha nem ért egyet valamivel, akkor nem az asztal rám borítása az érve.
2022. jan. 24. 13:08
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Intelligens férfi fogalma szerintem:

- Tiszteli a nőket és aszerint is bánik velük.

- Kiegyensúlyozott, de ugyanakkor férfias a viselkedése.

- Olvasott, művelt, érdeklődő, lehet vele többféle témáról beszélgetni.

- Nyitott új dolgokra, kíváncsi személyiség, nem csak a saját boldogulása érdekli, átgondolja mások véleményét is

- Nem taktikázik, nem tart több vasat a tűzben

- Nem fél a saját érzéseit megélni, nem a társadalmi elvárások szerint éli az életét, nem a haverok, rokonok, ismerősök ízlése szerint választ párt magának.

- Nem fél az elköteleződéstől

- Van pénzkultúrája, de az életében nem a pénz határoz meg mindent

- Van humorérzéke, nem sértődik meg mindenen stb....

Az intelligenciát nem csak az IQ meg az EQ határozza meg. Ez mindenkinél más és más. Mindenki máshogy értékeli, hogy számára ki nevezhető intelligensnek. Ezeknek a tulajdonságoknak a nagy része akár egy nőre is érvénye lehet. Az a lényeg, hogy összességében hogy viselkedik az illető. Azon már felmérhető, hogy mennyire lehet intelligensnek nevezni. És nem kell IQ tesztet kitölteni hozzá! :)

2022. jan. 24. 13:21
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Gempa legyen, az a lényeg!
2022. jan. 24. 13:34
 7/16 anonim ***** válasza:
29%
Észrevettétek, hogy többynire arról beszéltek, milyen NE legyen egy intelligens férfi? Úgy értem, az egészség azért nem csak a betegség hiánya.
2022. jan. 24. 14:30
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

7

Butával nem akarok lenni. Átlagos szellemi képességűvel és intelligenssel igen. Nincs szükségem pontosan definiálni, hogy mit akarok, élet, ha a zavaró dolgokat zárom ki

2022. jan. 24. 17:57
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
#8, persze, ez így tök érthető és egyet is értek vele, csak kíváncsi voltam/vagyok arra is, milyen az, amikor egy fickó konkrétan lenyűgöz az intellektusával, nem csak megugorja a szintet.
2022. jan. 24. 19:42
 10/16 A kérdező kommentje:

Szerintem még az is nagyobb fokú intelligenciára utal ha a férfi tud kérdezni, érdeklődő. Nem csak elvárja, hogy te kérdezgess mindig. Halálom amikor pl megkérdezem egy randin, hogy:

“Milyen nyelven beszélsz?

Angolul.”

És vissza meg eszébe nem jutna kérdezni, hogy “és te?”

2022. jan. 24. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!