Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít a megjelenés és mások ítélkezése egy párkapcsolatban?
Alapvető a kulturált, jó ízlésű megjelenés.
Nem az aktuális divat irányzatokragondolok. Ara, hogy legyen ízlése, tudja, hogy mi illik a személyiségéhez, alkatához.
Az ápoltság alap. Arról nincs mit beszélni.
számít: ne nagyon múlja túl sem felfelé, sem lefelé a saját megjelenési igényességemet (ami nincs túl magasan)
nekem leginkább az számít, hogy én személy szerint rá tudjak nézni rossz érzés nélkül, nem az, hogy mások
Oh, én is hasonló dolgokon rágódom, de inkább csak a másik gondolatai foglalkoztatnak. Tudom, hogy engem nem zavarna, nekem nagyon tetszik és nem érdekel ki mit gondol a párosunkról. De vajon ő is ilyen laza? Vajon hogyan reagálna, ha hozzábújnék nyilvánosan és sokan furán néznének ránk? Zavarba jönne? Lehet kellemetlennek tartaná a társaságomat?
Idősebb-fiatal párosításról van szó. Én vagyok a fiatalabb.
Ti amúgy elítélnétek egy ilyen párt? Megszólnátok?
Nos, erről két dolog jutott eszembe, az egyik, hogy nyugodtan készülj föl, hogy mindig, mindenhol meg leszel bámulva és a hátad mögött megy majd a találgatás, vajon mennyire gazdag, hogy ilyen nő van mellette. Vagy eltudod ezt fogadni, vagy bele se kezdj. A közvetlen környezeted többé kevésbé egyszer majd elfogadja, ha hosszabban együtt lesztek.
A másik, egy másik kérdező volt. Szintén 20 vagy talán még több év korkülönbség a férfi javára. A pasi 70 és bármilyen megdöbbentő beteges lett és már amúgy se áll fel neki. A nő "szereti" ezért titokban csalja egy szintén házas férfivel. Milyen szép a szerelem....
Gondold végig az ilyesmit is. Azt, hogy mit hoz majd, mikor ő 70 lesz, te meg 50. És ezzel te mit fogsz majd tudni kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!