Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a szerelmet megszüntetni?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok igaz csábítóan keserű érzés, de nem akarok magamnak szerelmet, de túl sokat látom ahhoz hogy elmúljon, illetve sóvárgóak a gondolataim felé. Gyűlölöm ezt, nem akarom megint, tűnjön el.2022. jan. 20. 18:17
1/11 Noren1989 válasza:
Szóval, mondom:
Programok és szolgàltatàsok,
kikeresed, h love.exe, jobb klikk, 3opció lesz:
Eltàvolítàs,
Módosítàs,
Újratelepítés
Kivàlasztod az eltàvolítàst, figyelmeztet, hogy a C/User/Documents mappàban még lehet maradvàny,azt is eltàvolítod?
Katt az igenre.
Megvàrod, míg lemegy a folyamat,
majd elindítasz egy lemezkarbantartót.
Majd ezutàn töredezettségmentesítést!
Remélem vàlaszom jó egészségben talàlt és hasznos volt szàmodra.
2/11 anonim válasza:
Esetleg ha van rá mód, akkor ne lásd annyit, sőt egyáltalán ne lásd. Ez általában segít.
3/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam a számítógépes verziót nem jött össze haver, mert van egy temeto.exe file, amit futtatnom kellene hogy jogosultságot kapjak a törlésre.
2. Az a baj hogy mivel a munkám így adja, nem tudom nem látni
2022. jan. 20. 18:53
4/11 anonim válasza:
Akkor a munkahely.exe fájlt kell törölni.
Hol dolgozol?
5/11 A kérdező kommentje:
Építőipari melós vagyok, és mivel tömegközlekedést használok elkerülhetetlen hogy ne fussak vele össze. a munkahely.exe fájlt nem törölhetem mert van egy fizetes.doc fájlom is ami nem kevés megabyte, és enélkül sajnos sok más fájl használhatatlanná válhat.
2022. jan. 20. 19:38
7/11 anonim válasza:
Hidd el, ha eltűnik, visszasírod még ezt az időt. Én pont így jártam. Inkább élj a lehetőséggel és ne ba.d el, mint én.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok társat kissé gyűlölöm a mai világot
2022. jan. 20. 21:07
9/11 anonim válasza:
Félsz a szerelemtől. Pontosabban a csalódástól.
10/11 anonim válasza:
Én ugyanez vagyok. De elb***tam. Sokáig halogattam, amatőr voltam stb. Vissza sírom, azóta is. Lehetett volna egy boldog kapcsolatom, ami biztosan ma is meglenne és működne. Ehelyett elk**tam. Ne ess az én hibámba, mert bánni fogod. Együtt dolgoztunk 1 évig. Odáig voltunk egymásért, de mégsem volt semmi. Nekem kellett volna lépni, ez nem vitás. Már 2,5 éve nem láttam és nem találkoztam vele. Nem is beszélgettem vele azóta. De már 3,5 éve együtt lehetnénk, ha anno jól döntök. Nagyon nagyon bánom. Én azt mondom, jól gondold meg. Valószínűleg nem véletlenül vagy szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!