Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megszüntetni a szerelmet, de még szeretném szeretni a lányt, csak mint barátot?
Figyelt kérdés
f2011. ápr. 25. 22:22
2/8 anonim válasza:
Hát sajnos kiszeretni nem tudsz belőle, de minek kiszeretni nem lenne egyszerűbb járni vele?
3/8 anonim válasza:
Csakis ugy tudod megszüntetni ha nèpszavazàst kezdemènyezel gyerünk sikerül
4/8 A kérdező kommentje:
nem akar, én meg nem szeretném erőltetni, mert annak nem lenne jó vége...
2011. ápr. 25. 22:29
5/8 A kérdező kommentje:
szükségem van a barátságára...
2011. ápr. 25. 22:30
6/8 valaki a tömegből válasza:
Én már vagy egy éve próbálkozom ezzel, egycipőben járunk. Amiket meg kell hogy tegyél hogy ne szeress egy lányt: 1 ne halgass több nyálas szerelemről szóló dalt,2 gyűlölj meg minden smacizós szivecskés dolgot, 3 undorodj az egymást halálra nyaló szerelmes pároktól,4 csinálj valami olyasmit ami lefoglal és rendszeresen csinálni kell pl sport vagy müvészetek.
7/8 anonim válasza:
Az előző hülye, de a 4. pont igaz! Sportolj!
Mivel a csaj eddig se úgy nézett rád, ezért kár kattogni a dolgon. Ha ér neked annyit a barátsága, akkor nem kell semmit tenni, csak maradj úgy vele, mint eddig. Aztán majd jön egy következő lány, aki tetszeni fog, és akkor majd azzal foglalkozol. Ennyit tehetsz.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Utolsó, szerintem is így lesz a legjobb...
2011. ápr. 27. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!