Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Drogos pasim elhord mindennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drogos pasim elhord mindennek engem a világ összes randa szavával úgy hogy én rendes voltam vele még idáig. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 08:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember normális embert válszat párjának. Aki leáll egy ócska drogossal, az magáról állít ki bizonyítványt.
2022. jan. 18. 10:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A függő ember tipikus jellemrajza, hogy pontosan azért drogozik, mert valami iszonyú hiány tátong az életében, amit a szerekkel pótol. Ez egy ideig kárpótolja, de később még rosszabb lesz, és a csávó elkezdi egyre jobban gyűlölni saját magát. Nem téged, hanem magát.Ha az embernek erős az egója, akkor nem bírja ezt az önutálatot elviselni, helyette azokra vetíti ki az önmagával való problémáit, akik körülveszik - elsősorban rád.

Ha mondjuk szembesíted a problémájával, de ő ezzel nem tud szembenézni, akkor könnyű menekülés azt mondani, hogy te vagy a hülye/te sem vagy jobb; így mindjárt könnyebb feldolgozni. Valójában nem is kell aktívan konfrontálódnod, éppen elég lehet az is, ha te egyszerűen csak jobban boldogulsz az életben, és ez emlékezteti arra, hogy mekkora szar is ő maga.

Hogy mit tegyél? Sajnos kevés dolgot tudsz tenni, mert őt megváltoztatni nem tudod. Beszélgethetsz vele, szembesítheted, reflektálhatsz, inspirálhatod, mutathatsz példát, de változást csak ő tud hozni, abban te csak segíteni tudod. Ha ő nem szánja el magát, akkor csak az időd és az önbecsülésed fog fogyni ebben a kapcsolatban.

2022. jan. 18. 11:24
 13/18 anonim ***** válasza:
12. De minek? Azt az energiát amit elpazarol, fordíthatná hasznos dolgokra is.
2022. jan. 18. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
#13, pont ezt írtam én is, azzal a kitétellel, hogy ha viszont akar változni és változik is, akkor egyáltalán nem elpazarolt idő.
2022. jan. 18. 14:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak válzozás után rendszerint le is lépnek mert uj korszak jön es mas partnerrel
2022. jan. 18. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Magyaran egy kovetkezo kapcsolatra készited fel..légy önzetlen.
2022. jan. 18. 14:41
 17/18 A kérdező kommentje:
Pedig én nem élek tudatmódosító szerekkel.
2022. jan. 18. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:

"Magyaran egy kovetkezo kapcsolatra készited fel..légy önzetlen."

Benne van a pakliban, de azért nem fogalmaznék ilyen sarkosan.

2022. jan. 18. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!