Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok ezen túl lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok ezen túl lépni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy párkapcsolatom lassan másfél éve, nagyon szeretem tudom, hogy ő is szeret engem. Azonban történt egy dolog amin sajnos nem tudok túl lépni és úgy érzem valami meghalt bennem.

Kb egy hónapja kiderült, hogy mikor mi 2 hónapja voltunk együtt ő még elég sokszor írt annak a lánynak aki előtt értem oda volt csak a lány elutasította. Nekem a kapcsolatunk eleje varázslatos volt, mint egy mesében. Ha ezt valaki elmeséli h vele történt azt mondom neki, hogy engedd el rég volt veled van és szeret. De így, hogy velem történt ez azóta egy “B” opciónak érzem magam, bennem van hogy ha az a lány mostanság jelentkezne hogy meggondolta magát akkor mi lenne? Nem tudok már varázslattal gondolni az elejére szinte már-már hazugságnak érzem. Nagyon küzdök ez ellen, rengeteget beszéltünk erről mondta, hogy én vagyok a mindene jöhet bárki egy félistennő akkor sem tudná megrengetni a kapcsolatunk, neki csak én kellek. Nagyon szeretem őt, vele szeretnék lenni boldogan.

Azt még hozzáteszem, hogy ez a lány “családbarát” és elég közel van hozzánk. Nem éreztem még soha ilyen szintű féltékenységet, vagy nem is tudom minek nevezzem…

ez a “piti” dolog engem úgy összetört, hogy úgy érzem elvesztettem a bizalmam és bennem valami megváltozott…

Szeretnék segítséget kérni tőletek! Az önbizalmam 0, esetleg ha azon javítanék akkor ez is változna? Vagy ti mit tennétek a helyemben?

2022. jan. 17. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el azokat az üzeneteket, amiket abban a 2 hónapban váltottak. Ebből kiderülne, hogy B opció vagy, vagy tényleg lezárta őt már előtted és csak mint haver kommunikáltak abban az időben.
2022. jan. 17. 11:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Elolvastam, megmutatta.

Igazából ő akart beszélgetést kezdeményezni mindig a csaj vagy vissza sem írt, vagy lerázta.

2022. jan. 17. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokan lezáratlanul mennem bele új kapcsolatba, a szükség belehajtja...

B terv vagy!

Fogadd el! De az ilyen megalkuvó kapcsolatnál az egyedűllét is jobb!

Én szereztem egy cicát és sokat segített a simogatása..

Bármennyire gyíkul hangzik..

2022. jan. 17. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Hagyd szegényt, lehet, hogy valaki mással boldog lesz. Veled nem, te egy hisztérika vagy.
2022. jan. 17. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Négyes:te meg egy gyökér...
2022. jan. 17. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Puszillak, szivem. Ha te lennél az egyetlen, unatkoznál.
2022. jan. 17. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ezen nem tudnék túllépni. Teljesen tönkretette neked azt a varázslatos időszakot. Nekem ennél enyhébb volt, hogy amikor még nem jöttünk össze exemmel, de már alakult valami, sokszor hazakísért suli után, jókat beszélgettünk, szerettem ezeket a délutánokat. Aztán kiderült, hogy neki ez kényszer volt, én akartam mindig és magára erőltette, hogy ne bántson meg... Amúgy komolyan nem értem az ilyen embereket...

A csaj nem tehet semmiről, lerázta, ignorálta a párodat. Igen, valószínűleg ha a csaj nyomulna, elhagyna érte, de ez tök mindegy, a lényeg, hogy B terv voltál. Én soha nem mentem bele úgy kapcsolatba, hogy nem zártam le a szálakat. Inkább évekig voltam egyedül, de nem ismerkedtem, amíg még szerelmes voltam, vagy nem léptem túl a sérelmeken.

Nem tudsz megnyugodni addig, amíg nem szakítasz és meg nem gyászolod.

2022. jan. 18. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!