Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint elért valamit az életben ennek a YouTube csatornának a tulajdonosa?
És akkor most emelje meg a világ a kalapját, mert megszületett a legelső olyan videó, amely tíz milliárd - vagyis 10 000 000 000 - megtekintést ért el a YouTube-on.
Gondolom lett pénz, hírnév bőven.
Íme a videó:
Tisztelem a csajt, amiért fel tudta énekelni ezt a dalt úgy, hogy annyira megmaradjon a világ gyerekeinek a fülében, hogy újra és újra meg akarják hallgatni.
Viszont őszintén szólva szarok a gyerekdalokra, és fogalmam sincs hogy miért beszélünk erről. Nem értem azt a logikai útvonalat, ami a te fejedben összeköti a baby sharkot a nők pénz és hatalommániájával.
Akkor a pasiknak kellett volna feltenni ezt a kérdést. xD
Öööö... kezdjük azzal, hogy ezt a csatornát nem egy ember vezeti, hanem egy erre szakosodott cég (nem is kellett utánanéznem, tudtam :D)... még a Baby Shark nélkül is egy csomó mindent elértek, mert rengeteg más videójuk van, amit viszonylag sokan megnéztek, dübörög a biznisz. Jó piaci rést találtak meg, jó minőségű (itt most nem az értelmességre gondolok, hanem a produkciós minőségre), fülbemászó, sokak számára érthető gyerektartalmak... otthon levő anyukáknak tökéletes. Ráadásul egy csomó mellékes platformon keresnek ezekkel a videókkal kapcsolatosan pénzt - merch, könyvek...
Az, hogy jujj, gyerekdal, bébisárk, gyáááá, gagggyiii - nem értem, miért gondolod azt, hogy ettől egy átlag nő azt gondolná, hogy bárki lúzer, aki ezzel a csatornával foglalkozik, ha már a felnőtt párkapcsolatokban tetted fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!