Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők szerint elért valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szerint elért valamit az életben ennek a YouTube csatornának a tulajdonosa?

Figyelt kérdés

És akkor most emelje meg a világ a kalapját, mert megszületett a legelső olyan videó, amely tíz milliárd - vagyis 10 000 000 000 - megtekintést ért el a YouTube-on.

Gondolom lett pénz, hírnév bőven.

Íme a videó:

[link]

2022. jan. 15. 23:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert hogy ki a csatornának a tulajdonosa?
2022. jan. 15. 23:04
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom. De csinált egy tíz milliárdos videót. Ez valamit jelent a 21. században?
2022. jan. 15. 23:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Lett belőle biztos valamennyire pénze, de ennyi. Nem különösebben érdekel, sajnos manapság már nem kell igényeset vagy értékeset alkotni a nagy nézettséghez. Számomra ez semmit nem jelent.
2022. jan. 15. 23:08
 4/17 anonim ***** válasza:
18%

Ezt a szar nem nézem meg - bármi is legyen mögötte - a youtube közönségét ismerve vagy tüsszentő panda lesz, röhögő baba, Star Wars kid, Afro Ninja, a Numa Numa arc vagy a lutra. Esetleg valami új viral baromság, hogy mittomén Trump köhögött vagy valami "progresszív" PC propaganda, hogy milyen szép a szivárvány meg kötelességünk mindent és mindenkit szeretni. Rosszabb esetben valami idióta dal, ami ráadásul megmarad a fülben a jövőben, mint a régi narvál induló vagy az a hülye macskás dal.

A lelkét adja el, aki ennyire "menű" lesz valahol.

2022. jan. 15. 23:09
 5/17 A kérdező kommentje:

Ezt a videót többen látták, mint amennyien élnek a Földön. Nem akarsz legalább belenézni? Le leszel maradva, haladni kell a korral. xD

2022. jan. 15. 23:12
 6/17 anonim ***** válasza:
46%

6.

Nem, nem akarok. Az pedig nem érdekel, ha ilyen téren "lemaradok", celebek meg reklámok terén se vagyok naprakész, mégse érdekelt soha. Majd megnézem wikipédián vagy egyéb oldalon mi is ez a videó, és ha esetleg normális, akkor megnézem, de amúgy nem. Nem hiányzik ez az információ.

2022. jan. 15. 23:14
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Én nem izgulok a baby sharkra. Én a gangnam style készítőjével akarok kalandozni ♥
2022. jan. 15. 23:15
 8/17 A kérdező kommentje:

Végülis igazad van, felpontoztam a válaszaidat.

2022. jan. 15. 23:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
7. [link]
2022. jan. 15. 23:18
 10/17 anonim ***** válasza:
45%

10.

Na, valami gagyi gyerekdal - hát ezt inkább kihagynám, mert ezek szörnyen idegesítőek, ráadásul megmaradnak a fülben a primitív dallam meg szöveg miatt :D

Nem csalódtam a jutúbban. A lista többi helyezése is "szép" ilyen deszpászító meg ilyenek. A Crazy Frog az egyetlen amit ismerek és kedvelek a listáról, mert anno sokat ment az MCM-en, meg az még a "netes korszak előtti hülyeség" ami még e-mailben terjedt, mint a Szájbergyerek. Szép idők.

De az, hogy egy videó ennyire "kilóg" az élen nézettségben vagy valami botrány eredménye lehet, vagy a pofátlanul agresszív marketinggé.

2022. jan. 15. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!