Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint elért valamit az életben ennek a YouTube csatornának a tulajdonosa?
És akkor most emelje meg a világ a kalapját, mert megszületett a legelső olyan videó, amely tíz milliárd - vagyis 10 000 000 000 - megtekintést ért el a YouTube-on.
Gondolom lett pénz, hírnév bőven.
Íme a videó:
Ezt a szar nem nézem meg - bármi is legyen mögötte - a youtube közönségét ismerve vagy tüsszentő panda lesz, röhögő baba, Star Wars kid, Afro Ninja, a Numa Numa arc vagy a lutra. Esetleg valami új viral baromság, hogy mittomén Trump köhögött vagy valami "progresszív" PC propaganda, hogy milyen szép a szivárvány meg kötelességünk mindent és mindenkit szeretni. Rosszabb esetben valami idióta dal, ami ráadásul megmarad a fülben a jövőben, mint a régi narvál induló vagy az a hülye macskás dal.
A lelkét adja el, aki ennyire "menű" lesz valahol.
Ezt a videót többen látták, mint amennyien élnek a Földön. Nem akarsz legalább belenézni? Le leszel maradva, haladni kell a korral. xD
6.
Nem, nem akarok. Az pedig nem érdekel, ha ilyen téren "lemaradok", celebek meg reklámok terén se vagyok naprakész, mégse érdekelt soha. Majd megnézem wikipédián vagy egyéb oldalon mi is ez a videó, és ha esetleg normális, akkor megnézem, de amúgy nem. Nem hiányzik ez az információ.
Végülis igazad van, felpontoztam a válaszaidat.
10.
Na, valami gagyi gyerekdal - hát ezt inkább kihagynám, mert ezek szörnyen idegesítőek, ráadásul megmaradnak a fülben a primitív dallam meg szöveg miatt :D
Nem csalódtam a jutúbban. A lista többi helyezése is "szép" ilyen deszpászító meg ilyenek. A Crazy Frog az egyetlen amit ismerek és kedvelek a listáról, mert anno sokat ment az MCM-en, meg az még a "netes korszak előtti hülyeség" ami még e-mailben terjedt, mint a Szájbergyerek. Szép idők.
De az, hogy egy videó ennyire "kilóg" az élen nézettségben vagy valami botrány eredménye lehet, vagy a pofátlanul agresszív marketinggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!