Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet és férfi egy számára semleges nővel is ilyen?
Figyelt kérdés
Ha beszélgetünk, és közben mikor egymás szemébe nézünk még a szeme is mosolyog. Ez akkor is megtörténhet ha nem érdekeli a nő? A férfi amúgy foglalt és kicsit idősebb mint én. A téma, és munkakapcsokat egyébként semleges, nincs félreérthető dolog. Csak hogyha sikerül beszélgetnünk kicsit, mindig mosolyog,a szemével is,én is.
Na meg ha ő nem úgy néz rám, azt vajon leszűrheti, hogy én oda vagyok érte, ha nem nyomulok rá sehogyan sem?
2022. jan. 13. 22:08
1/7 anonim 

válasza:

Én is szoktam olyanokra mosolyogni, akiktől nem akarok semmit és nem is tetszenek. Attól még emberileg kedvelhetem és tarthatom szórakoztatónak a társaságát. Szóval nem, ennyiből nem biztos, hogy tetszel neki.
2/7 anonim 

válasza:

Kit érdekel?Foglalt a férfi.Attól, hogy szimpatikusnak talál valaki egy embert, nem rohan azonnal válni, nem bonyolódik tikos kapcsolatba.Így lényegtelen a kérdés.
3/7 anonim 

válasza:

Nekem pl tetszik pár munkatárs nőm, akikkel beszélő viszonyban vagyok. De nem nyúlok hozzájuk, meg se próbáltam pont mert van párom.
4/7 anonim 

válasza:

Ebből csak az derül ki, hogy te bele vagy zúgva. Akkor szoktatok ti nők mindenbe azt belelátni, hogy érdeklitek.
5/7 anonim 

válasza:

Én kedves pasi vagyok, és gyakran veszik úgy, hogy akarok valamit, pedig csak kedves vagyok. Amúgy meg aljas is vagyok, mert hobbiból szoktam kicsit flörtölni, mert jól esik. Ezt pláne félreértik. Ó, egy mániákus szakaszom van megint- bocsika.
6/7 anonim 

válasza:

Nem táplálnék hiú reményeket, mint olvastam, kissé beleestél.
Jobb, ha most leállsz az ábrándozással, flörtöléssel, amig jobban nem kerülsz hozzá közelebb.
1.:) Foglalt
2.) Könnyebb el sem kezdeni, mint belesem kezdeni.
3.) Könnyű prédaként kihasználhat, aztán nem csak a párnát, a szőnyeget is telesírod.
7/7 anonim 

válasza:

Kérdezz rá hogy tetszel-e neki, más különben csak találgatsz mindenről, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!