Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hova utaztatok el először a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova utaztatok el először a párotokkal? Mennyi ideje voltatok akkor együtt?

Figyelt kérdés
Kettesben mentetek, esetleg családdal, barátokkal?
2022. jan. 13. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Járda-szigetekre.
2022. jan. 13. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fél éve voltunk együtt kb. mikor öcsém meghívott minket Madridba, nem jött. Aztán rá pár hónapra mentünk a Balatonra.
2022. jan. 13. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Februárban utazunk el belföldre pár napra, ez lesz az első közös kiruccanás, ami nem csak egy napos. 6 hónapja leszünk együtt akkor. Nyáron külföldre szeretnénk menni.
2022. jan. 13. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapból utazáson ismekedtünk meg. Szeptember végén jöttünk össze és február végén utaztunk el Costa Ricára. Nekem már akkor be volt fizetve az út, mikor megismerkedtünk, aztán végül jött ő is. Csoportos túra volt az is. Még pont a covid előtt, mákunk volt.
2022. jan. 13. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi kb 3 hónapja voltunk együtt amikor a párom, most már a férjem családjával, rokonaival elmentünk Murauba, Ausztriába 5 napra síelni. Én előző hónapban tanultam meg itthon síelni, úgyhogy bemutattam pár gyönyörű bukfencet és egy mini idegösszeomlást, a családja előtt. Lévén, hogy nem ismertem a terepet, meg izgultam rátévedtem a fekete paályára, ahonnan nem tudtam lesíelni, féltem, fájtam, elestem, bőgtem, remegtem, és végül seggen csúsztam le :D
2022. jan. 14. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Athénba kb fel év utan
2022. jan. 21. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!