Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a párotokkal együtt fürdeni?
Figyelt kérdés
Mikor fürödtetek először együtt?Mióta jártatok?Hogyan helyezkedtek el a kádban?Beszélgetni szoktatok?2020. okt. 28. 17:13
1/13 anonim válasza:
Zuhanyozni szoktunk, olyan 7-8. Találkozó után amikor együtt mentünk futni.
2/13 anonim válasza:
Hét éve vagyunk együtt. Egy hónapja jártunk, mikor először együtt fürödtünk. Most is rendszeresen fürdünk együtt, vagyis inkább zuhanyzunk mert a férjem elég magas, én sem vagyok alacsony, és nem férünk el a kádban. Igen, szoktunk beszélgetni közben mindenféléről, de ő gyakran nyafog amiért túl forró a víz, én meg azért, mert túl hideg :D
3/13 anonim válasza:
Nálunk zuhany van, kád nincs. Rendszeresen együtt zuhanyzunk. Az első alkalomtól, amikor volt erre lehetőség. Igen, szoktunk beszélgetni.
6/13 anonim válasza:
Nem. Beszélgetni tudunk a kanapén is. A kád kicsi, a zuhanyban meg ha nem állok a vízsugár alatt, fázom. Nekem ez körülményes.
7/13 anonim válasza:
Mi szoktunk, sokszor ez az esti közös program kezdete, ha lefektettük a gyerekeket. Egymással szemben vagyunk a kádban, mindketten kényelmesen hatradőlve, és beszélgetünk. Gyertyát szoktunk ilyenkor gyújtani
8/13 anonim válasza:
Hát már vagy 12 éve együtt vagyunk, hogy mikor fürödtünk először együtt...na arra már sajnos nem nagyon emlékszem, de csak jóval később. Szoktunk rendszeresen együtt zuhanyozni, kádba beülni nem tudunk, nem férünk el benne. Az szokott csak néha probléma lenni, hogy télen fázom ha nem nálam van a zuhanyrózsa, nyáron meg párom melegbe fürödne, én meg langyosban. Természetesen beszélgetünk közben.
9/13 anonim válasza:
Néha zuhanyoztunk együtt, meg egyszer talán a káddal is megpróbálkoztunk, de kicsi kettőnknek. Ez még az első fél évben lehetett, mikor még próbálkoztunk ilyen romantikus, de kényelmetlen dolgokkal.
10/13 anonim válasza:
Amikor először lefeküdtünk, utána együtt mentünk zuhanyozni. Azóta nem fordult elő. Nem beszélgettünk, inkább... baszélgettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!