Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen volt a ti plátói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a ti plátói szerelmetek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akit lassan 10 éve ismertem meg. Minden vonz benne, a hangja, stílusa, kinézete minden. Tökéletes lenne számomra de messze él, neki van párja, nekem is volt kapcsolatom akit szerettem. Ezért igyekeztem sokszor eltaszitani, de nem megy mert minden olyan újra mint az első évben, rózsaszín felhő.

Van amikor naponta, van amikor egy egy hónapot kihagyva de keres, hiv, ír, fél napokat átbeszélünk az életről, rólunk, vágyakról, mindig szenvedélyes. Találkoztunk párszor s vele mindig izzik a levegő, de nem léptük át a fizikai határokat, 4 évbe telt mire találkoztunk s csillogó szemekkel szorongatta végig a kezem.

Hiányzik ha nem ír. Hiányzik a hangja s bár tudom a vele való kapcsolat lehetetlen mégis vágyok rá. Senki más nem volt rám ilyen hatással, tiltott gyümölcsnek se mondanám hisz mindenki más aki kapcsolatban él tabu nekem, gyűlölöm a hazugságokat.

Vele tan azért könnyebb mert többségében belsőséges de nem romantikus amit írunk s ez elég az év 300 napján..

De ez se mehet amíg nyugdíjba nem megyek. Igyekszem igazi, normális kapcsolatban élni ami nem csak ábránd.

Nektek volt be nem teljesült szerelem?

2022. jan. 12. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy volt, van is. A mostanit én is 10 éve ismerem. Nem jutottunk ilyen "messzire", mint ti, pedig mi juthatnánk. Nincs távolság, jelenleg asszony, síró gyerekek se. Nálam se múlik sajnos.
2022. jan. 13. 00:15
 2/2 anonim ***** válasza:
52%

Online szerelem. Sacc 500 km re volt.

Napi szintu videochatek egyutt keltunk, ettünk, feküdtünk, millio szivecskézések ömlengések. Egyszer majdnem a zebrán is elutottek miatta annyira a videochatben voltam.

Olyan volt mintha együtt élnénk.

Es az a teljesen tiszta szerelem volt koztunk. Ő szűz srác. Nekem meg nem volt barátom. Néha érintettük a szexuális témákat is. De nem szexeltunk online vagy ilyenek.

Tervezte nagyon hogy jön hozzám csinálta a jogsit és kocsivásárlásban volt benne.

De beszéltuk azt, hogy ő nem tudna élni az én életemben, én meg az övében nem(ég és föld az életunk a valoságban), azaz pl annak hogy hozzám koltozne vagy en hozzá nem volt értelme, azaz szorosabbra fűzni nem volt.

Mindekozben lett egy szexkapcsolatom az életben.

Mellette maradt az online szerelmem.

Aztán ahogy a szexkapcsolatos srác belémesett meg át akarta vinni komolyba meg féltékeny lett a szerelmemre, így abba kellett hagynom a csetelős videocsetes kapcsolatomat.

Tehát a plátoival kb 1 évet "voltam" szerelemben.

A szexkapcsolatossal aztan jártam szintén 1 évet, de lett olyan barátom utána, aki jobb mint az előző, így váltottam.

Azota próbáltam ujra felvenni a kapcsolatot az online szerelmemmel (de folyamatos tiltások torlesek új regek miatt számát is cserélgeti), most pl nem is tudom hogyan tudnám elérni

2022. jan. 13. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!